Як припинити дрочити?



“Хочу кинути дрочити” – подібними проханнями про допомогу переповнені як підліткові, так і багато інших форумів. Взагалі-то мастурбація сама по собі великого занепокоєння у Вас викликати не повинна – адже явище це досить звичайне, особливо, якщо це стосується хлопців підліткового віку. Проте якщо онанізм стає великою перешкодою особистого життя, на нього йде занадто велика кількість часу, а можливо переростає в справжню залежність за типом наркотичної, то з цією проблемою і дійсно прийшов час щось робити.

Найбільш простим способом як кинути “дрочити” або займатися мастурбацією прийнято рахувати початок повноцінного сексуального життя. Проте буває і так, що людина, яка страждає залежністю від онанізму, має постійного партнера, але його згубна звичка стає перешкодою розвитку нормальних сексуальних стосунків. Частенько це відбувається тому, що онаніст має певні сексуальні фантазії, які він не в змозі втілити в реальність зі своїм справжнім партнером (анальний секс, БДСМ, груповий секс і так далі), і в результаті така людина починає сама себе задовольняти. Проте якщо це і, правда, заважає особистому життю, то дуже часто любителі “перекрутити” намагаються знайти легкий спосіб кинути дрочити.

Порада 1. Більше руху. Ні для кого не секрет, що фізичне навантаження допомагає зняти сексуальну напругу. Наприклад, спортсменам напередодні відповідальних матчів або виступів забороняється вступати в контакт зі своїми дружинами, щоб не збився спортивний настрій, і вони не розслабилися. Займіть свої думки своїм, а не чужим тілом, перемістіть всю свою енергію на зайняття фізичними вправами. Якщо ж у Вас відсутня можливість займатися спортом, то спробуйте зайняти себе іншим фізичним заняттям: наприклад підійде прибирання будинку, які-небудь справи в місті, робота в саду або городі і тому подібне.

Порада 2. Займіть руки. Займіть справою руки, і так Ви на якийсь час розв’яжете проблему. Це може бути будь-яке заняття – гра на гітарі, вишивання хрестиком, рішення ребусів і розгадування кросвордів, головне, щоб Вам це не було нудно, і щоб від нудьги Ваші руки самі ненавмисно не потягнулися в те саме місце. Скоротіть кількість мастурбацій спершу хоч би до одного випадку в день, після чого зробіть спробу і зовсім відмовитися від цього заняття. Не соромтеся і хваліть себе за черговий “чистий” день – адже це теж повинно стати звичкою, від якої нелегко позбавитися.

Порада 3. Уникайте спокуси. Видаліть зі свого комп’ютера абсолютно всі фільми порнографічного змісту, викиньте усі відеокасети і диски, на яких записані відверті зображення, постарайтеся позбавитися абсолютно від всього, що є предметом Ваших сексуальних фантазій, від всього, що може викликати у Вас збудження. Намагайтеся не відвідувати сайти, які містять відверті фото і банерну рекламу. Не варто зупиняти погляд на порнографічних картинках і тому подібних об’єктах, які викликають у Вас сексуальне збудження.

Порада 4. Більше спілкуйтеся. Чим більше Ви знаходитиметеся в компанії інших людей, тим більше часу Ви проводитимете, не “катаючись на одноколісному велосипеді”. Якщо Ви ще не завели собі дівчину або хлопця, то постарайтеся знайти собі пару. В крайньому випадку, скористайтеся послугами сексу за гроші. Ми розповідали, як викликати повію. А якщо друга половинка у вас все ж є, то зустрічайтеся з нею як можна частіше, і для сексуальних стосунків і просто для звичайного спілкування. Можна спробувати поділитися своєю проблемою з тим, кому по-справжньому довіряєте. Удвох впоратися з будь-якою проблемою (навіть такою делікатною) буде значно простіший.

Порада 5. Сходіть до лікаря. У США проблема занадто частої мастурбації вже зарахована до проблем медичного характеру і мастурбація не вважається чимось засуджуваним, ганебним. Пацієнти, що мають подібні проблеми є членами груп людей, що мають сексуальною залежність, в яких вони намагаються здолати свою згубну звичку разом. У Росії і багатьох інших країнах СНД таке відношення не поширене, проте фахівці, які можуть надати допомогу в подоланні цієї проблеми, є. Сексопатологи, психоаналітики, психотерапевти – залежно від того, який характер проблеми, Ви можете вибрати будь-якого фахівця для себе.

Частий онанізм сам по собі не викликає дискомфорт, але нерідко є перешкодою в стосунках, особистому житті, в спілкуванні з друзями і взагалі в щасливому і вдалому житті. У таких випадках прийшла пора кидати цю погану звичку.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як правильно дрочити, як дрочити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *