Як відкрити шлюбне агентство?

Існує лише один вид підприємницької діяльності, де при слові «шлюб» виникають лише приємні емоції. Чим більше сімейних пар створюватиметься, тим більше прибутку буде від ведення шлюбного бізнесу. Нині тисячі підприємців у всьому світі заробляють на чужому щасті. Оборот кожного шлюбного агентства сьогодні досягає 2 мільярдів доларів США. Ця сума, поза сумнівом, вражає кожну людину, якій відразу ж хочеться зайнятися цим бізнесом, бо сума постійно оновлюється і зростає. Ще б пак, адже у світі живе величезна кількість людей, які знаходяться в постійному пошуку другої половинки, в надії на щастя у сім’ї. З цієї причини багато жителів населених пунктів не знаходять іншого виходу, звертаючись в шлюбні агентства, це для них – єдиний шанс знайти пару і створити сім’ю.

Як відкрити шлюбне агентство?

Насправді для цього знадобиться мінімум сил. Спочатку, швидше за все, знадобиться попрацювати за допомогою комп’ютера, Інтернету, принтера, сканера (будь-якої друкарської техніки), і , приміщення для прийому клієнтів. Підійде власне житло на першому поверсі і у відповідному районі. Спочатку туди можна запрошувати будь-якого клієнта, і, звичайно ж, не забувати про найважливішу деталь – рекламу, на яку також витратиться певна сума. Необхідно пам’ятати, що реклама повинна містити обіцянки, інтриги і надії, але без нав’язливого тексту. Запорукою прибутку шлюбного бізнесу є психологія і увага до дрібниць: від реклами до організації побачень, що повинні відбуватися в затишку, домашній атмосфері, і клієнт має бути впевнений, що агентство йому обов’язково допоможе. Необхідно завжди подавати приклади успішної роботи, розхвалюючи шлюбне бюро, ще можна вивісити на плакаті світлини пар, що знайшли один одного саме завдяки вам.

Варто відразу ж обдумати територіальну сферу роботи агентства: чи відбуватиметься робота з російськими клієнтами, інтернаціональними або, може, буде двостороння співпраця (контакти тільки між двома іноземними державами). Необхідно подумати, хто платитиме за послуги – кожен клієнт або лише чоловік, що звернувся. Оплату можна вносити за виконання кожної послуги або ж за результат. Про це та інше можна розпитати у досвідчених людей, що працюють у цій царині, у майбутніх конкурентів, вивчити найголовніше і вибравши найкраще. У сучасному світі найбільш процвітаючою і прибутковою є організація міжнародних шлюбних агентств, де кожну послугу агента оплачують чоловіки.

Як відкрити шлюбне агентство?

Для того, щоб бізнес процвітав і мав попит, слід створити велику базу, в якій знаходитимуться фотографії і повна інформація про кожну потенційну наречену. Необхідно докласти максимум зусиль для наповнення каталогу тільки гідними нареченими, з прекрасною зовнішністю, добре освіченими, з необхідним інтелектуальним розвитком. Для того, щоб час даремно не гаяти, не соромтеся оголошувати кожному клієнтові, кого природа не наділила його красою і розумом, що їх шанс примарний, і тільки таким чином можна досягти VIP- рівня шлюбного агентства. Одночасно із створенням особистої бази варто вийти на зв’язок з будь-яким західним колегою, а ще налагодити з ним відмінні зв’язки, запропонувавши партнерам усі бази даних і перелік послуг. Якщо перша угода буде вдалою, то варто докласти зусиль для продовження стосунків з партнерами і довго співпрацювати. Усі такі шлюбні агентства за вдалу угоду роблять перерахування до 50 відсотків від суми, яку їм заплатив клієнт.

Тур наречених – це ще один проект, що реалізується разом з партнерами і приносить досить високий доход. Сенс тут полягає в тому, що для знайомств з російською нареченою приїжджає ціла делегація з 10-50 чоловіків із заходу. Щоб провести ознайомлювальну вечірку в клубі або ресторані, дівчат запрошують у 3 рази більше, ніж запрошених хлопців. Щоб кожен іноземний жених мав можливість вибирати і спілкуватися з дівчиною, яка йому сподобалася, потрібно зайнятися створенням вільної невимушеної обстановки. Усім відомо, що такі знайомства мають 100% успіх. Зазвичай, витрати, пов’язані з такими приїздами західних партнерів, оплачують самі партнери, а частину первинного внеску можуть перерахувати російському представникові. Після закінчення такої вечірки створюється пара, і особовий рахунок буде поповнений на кругленьку суму.

Шлюбне агентство є бізнесом, а кожен бізнес підвладний сумнівним ситуаціям і непередбаченим проблемам. Усюди трапляються пройдисвіти, що бажають скористатися чужими засобами, видурюючи усі гроші у женихів. Існують ще і безжальні кавалери, що приїжджають за чужими грошима, а не за потенційним подружжям.

Щоб таких випадків не було в житті і бізнесі, слід дотримуватися елементарним заходам безпеки:

  • документообіг має бути прозорим, а головне – треба акуратно зберігати підпис кожного клієнта і чеки;
  • секретність отриманих даних треба обов’язково берегти, а базу даних завжди тримати в сейфі;
  • паспортні дані клієнтів слід перевіряти особисто;
  • варто заздалегідь попереджати кожну потенційну наречену про можливе шахрайство і нагадати, що важливо обов’язково бути пильними завжди;
  • щоб запобігти зустрічам з шахраями, слід завести “чорний список”, щоб бути в цілковитій безпеці і не забувати обмінюватися усіма даними з колегами, які знаходяться за кордоном.

Для відкриття агентства знадобиться мінімальний внесок для відкриття власної справи, річний обіг на початку відкриття бізнесу досягатиме вже від 20 до 30 тисяч американських доларів, а прибуток – більше 20 відсотків. Не треба боятися нічого, головне – бажання, реклама в потрібному місці і мінімум зусиль.

відкрити шлюбне агентство, як відкрити шлюбне агентство, Відкрити шлюбне агенство в домашніх умовах, як створити шлюбне агентство

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *