Чому популярні намиста з перлів?

Кращі мудреці Греції у своїх писаннях твердили, що перлини – це скупі сльозинки морської німфи, що зійшли на землю в моменти її радості, щоб приносити щастя людям. В той же час древні китайці вважали перли священним каменем, що приносить власникові удачу. Окрім іншого, завдяки різноманітності фактур, форм і відтінків, перли можна назвати базовим матеріалом для абсолютно будь-якої прикраси або образу. Про неймовірну красу і своєрідність прикрас із перлів написані кілометри речень, і це підтверджує той факт, що “сльози німфи” цілком виправдано популярні. На сьогодні попит на як річкові, так і морські перли значно зріс, і вже цього сезону аксесуари з перлів, що імітують кольори благородних металів, вважаються найбільш модним трендом.

Чим же викликана така висока популярність намист із перлів і інших прикрас у провідних дизайнерів світу? Передусім, намиста з перлів дуже практичні. Їх можна вигідно поєднувати як із стриманим класичним костюмом, так і з вечірньою сукнею до підлоги. Крім того, широка палітра натуральних кольорів, починаючи з ніжних пастельних і закінчуючи насиченими темними відтінками, дозволяє з сотень різних прикрас підібрати ту, яка ідеально підкреслить ваш індивідуальний, унікальний стиль. Важливо відмітити, що в сучасних ювелірних магазинах можна знайти прикраси з перлин модних нині кольорів, а саме блакитні, червоні, жовті, персикові і сріблясті перли. Незмінно трендовим залишаються білі і рожеві перли. Друга причина, по якій намиста з перлів залишаються на піку моди багато років поспіль, це пігменти перламутру, властиві усім перлинам. Ненав’язливе переливання намистин на сонці може стати яскравим акцентом або вдалим доповненням до образу.

Важливо згадати, що перлини, що імітують такі дорогі метали, як золото, срібло і мідь, забарвленням дуже близькі до оригіналу. Це дозволяє поєднувати подібні перлинні намиста з аксесуарами з інших неменш популярних матеріалів. Якщо уважно придивитися на намисто, можна зауважити різноманітність форм перлин. Грушовидні, круглі барочні намистини, поєднуючись між собою, можуть створити дивовижний і єдиний у своєму роді ансамбль фактур. Найбільш популярною формою перлів серед ювелірів і модниць світу є ідеальний круг. Вважається, що вона підходить усім типам обличчя, тому вибираючи намиста з круглих перлів, неможливо помилитися. Грушовидні перли витонченіші. Вони створені для того, щоб блищати на червоній доріжці, так що навряд чи зможуть скласти гідну компанію практичній дівчині.

Ця різноманітність форм робить оригінальними і унікальними навіть найпростіші намиста з перлів, що, поза сумнівом, додає цьому матеріалу популярності. Багатогранність перлів дозволяє модницям світу поєднувати їх з коштовними каменями і доповнювати прикраси стразами, а їх практичність – вибирати намиста найнеймовірнішої довжини. Так, до строгої блузи краще купити коротку підвіску, а довгу нитку перлів, обернуту навколо шиї в декілька рядів або зав’язану вузлом можна носити, щоб підкреслити шикарне декольте. Масивні багаторядні намиста візуально збільшують бюст, а однорядні вдало обіграють витончені вигини ключиць. Цей перелік можна продовжувати до безкінечності, проте абсолютно усі жінки знайдуть свій індивідуальний плюс на користь кольє з натуральними перлинами. Купуючи намиста з перлів, дівчина заздалегідь знає, що відтепер буде просто чарівною. А чи не цього жадає кожна представниця прекрасної статі?

чим корисний жемчуг, як вибрати буси з жемчуга, масивні кольє своїми руками, на якому сайті можна продати намисто з жемчуга, намисто із перлин купити в інтернеті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *