Висотний салют на весілля: який найкраще вибрати?

Кожні молодята мріють, щоб в їх честь в небо злітали і вибухали високо вверху тисячі яскравих мерехтливих вогнів. Висотні салюти на весілля стали невід’ємною частиною весільної урочистості. На ринку піротехніки існує великий вибір найрізноманітніших висотних феєрверків. Тому, щоб замовити феєрверк, який максимально відповідатиме урочистості, що проводиться, необхідно знати основні принципи проведення висотних салютів. Піротехніками, що організовують покази, досить часто використовуються піротехнічні снаряди середнього рівня. Вони запускаються на висоту до 60 метрів. Одним з таких снарядів є римська свічка. При підпалі вона починає вистрілювати через рівні інтервали часу, звичайна кількість пострілів не перевищує 18.

Для того, щоб видовище було ефектним і таким, що запам’ятовується, рекомендується запускати відразу велику кількість римських свічок і строго стежити за регулярністю і напрямом польоту кольорових “комет”. Тому краще замовити весільний феєрверк у досвідчених професіоналів, які зможуть порадити як тип свічки краще використати. Одним з елементів висотного феєрверку може стати “зоряна міна”. Якщо стріляти такими снарядами, то вони не відлітатимуть на велику висоту: вони розірвуться відразу і із землі виросте фонтан, сяючий різнокольоровими зірками. Проте варто враховувати, що такі типи салюту практично не комбінуються і добитися різноманітності буде досить складно. Головна складова будь-якого салюту – кулі. Висота польоту кулі залежить від його калібру: чим більше діаметру кулі, тим вище він злетить. Це можуть бути зірки, що падають, залишають після себе яскравий шлейф, що світиться, мерехтливі білі спалахи або “золота парча”.

Як вибрати відповідний салют і не переплатити? Якщо йдеться про римські свічки, то тут ціна може сильно варіюватися залежно від типу свічок. Це може бути “кущ”, з якого розлітаються сотні маленьких “зірочок”, свистячі піротехнічні трубочки або комети, що обертаються. Якщо дозволяють фінансові ресурси, то можна використати комбінацію свічок, в якій спочатку вистрілюють комети, потім – зірочки, а після цього зі свистом і гуркотом вилітають трубки. Вартість салютних куль визначається їх розміром і наявністю додаткових ефектів. Весільна урочистість – одне з головних свят життя, тому не варто ризикувати, краще замовте салют на весілля тут http://vipfire.ru/index.php/menusalutesandfireworkssalutforwedding.html, Головне пам’ятайте, що дешеві і неякісні снаряди можуть вибухати при запуску, що зовсім неприємно і небезпечно. Фахівці не рекомендують купувати снаряди китайського виробництва, краще зупинити свій вибір на виробах європейського ринку.

як намалювати феєрверки на лиці

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *