Зачіски для довгого волосся: святкові та повсякденні варіанти [draft]



Щорічно тренди у світі перукарського мистецтва міняються, але мода на довге волосся ніколи не минає. Щасливим власницям довгих локонів знайомі захоплені погляди оточення, але і що таке щоденна укладка вони також знають. Утім, є багато простих зачісок для довгого волосся, яке не потебує багато зусиль і зробить зовнішній вигляд стильним та охайним.

Повсякденні зачіски на довге волосся

Останнім часом з моди не виходить легка недбалість, тому власницям довгих локонів достатньо знати декілька простих схем, щоб щодня виглядати по-новому і не витрачати багато часу на укладку.
Подіумні покази показали, що складні нагромадження на голові зовсім не обов’язкові для створення стильного образу. Цілком підійде кінський хвіст, який можна трохи прикрасити “гумкою” з власних пасмочок. Для цього треба взяти одне пасмо і кілька разів обвести його навколо гумки, кінчик можна або заправити всередину, або зафіксувати невидимкою.Ще швидко можна зробити зачіску на довге волосся в домашніх умовах, використовуючи техніку легкого начісування. Для цього знадобиться щітка, фен і лак. Волосся необхідно гладко вирівняти, трохи начесати біля коренів, бризнути лаком, після чого акуратно причесати поверхню волосся.
Ще один простий варіант швидко зробити оригінальну зачіску для довгого волосся ― плетіння. Найпростіший варіант ― це коса, заплетена збоку, яку додатково можна прикрасити ободом або стрічкою. Якщо трохи потренуватися, то можна зробити плетіння трохи складнішим: “водоспад”, “французька коса”, “риб’ячий хвіст”. Виглядають такі зачіски на довгому волоссі дуже ефектно, але потребують певної вправності.

Зачіски на довге волосся в домашніх умовах на Новий рік

Святкову зачіску для довгого волосся в домашніх умовах можна зробити в грецькому стилі або за допомогою завитих локонів. Довге волосся ― зачіски “на швидку руку”:

  1. Грецькі зачіски для довгого волосся. Напевно з цим видом зачісок знайомий багато хто, їх часто можна побачити на фото в журналах. Головні принципи ― це природність, практичність і жіночність. Використати як прикраси можна ободи, шпильки, квіти і коси, заплетені вінком, зигзагоподібно або для утримання основної маси волосся. Головна особливість такої зачіски на довге волосся ― зібрати всі локони і підхопити їх за типом обідка, допустимо лише випустити тонкі пасмочки з боків.
  2. Зачіска для довгого волосся із завитими локонами. Кучері завжди були і залишаються в моді: щільно скручені, природні, м’які. Для святкування Нового року підійде комбінація з гладких біля коренів і завитих донизу локонів. Укладка робиться зовсім просто: гладко розчесати пасма, а потім завити кінці приблизно до середини їх довжини. Образ виходить нарядним, жіночним і легким. Якщо хочете виглядати зухваліше, завивайте локони по всій довжині щільними кільцями.

Зачіска для довгого волосся в домашніх умовах для свята

Ще один простий спосіб виглядати ефектно ― вузли. Можна просто зав’язати хвіст, а потім випустити пасма над гумкою і зав’язати їх вузлами. Можна додати романтики, випустивши локони біля скронь. Цікавіше виглядають варіанти з косим проділом і зачісуванням назад.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *