Що означає бачити уві сні вагітність [draft]



Частенько сни відображають наші проблеми, думки, страхи і бажання. Побачену уві сні картинку можна інтерпретувати в різних варіаціях залежно від настрою і обставин сну. Бачити уві сні вагітність може тлумачитися залежно від багатьох обставин, які ми і розглянемо.

Бачити уві сні чужу вагітність

  • Сон, в якому сновидіння бачить вагітність іншої людини, свідчить про достаток і удачу. Якщо йдеться про друзів, знайомих і рідних людей, значить, успіх побудованих планів багато в чому залежить від вагітних людей, що приснилися.
  • Сон, в якому вагітною була подруга, означає, що вона в найближчому майбутньому почне змагатися з нею, і сновидінню необхідно побоюватися наклепу і пліток навколо себе, які можуть привести до неприємностей у багатьох сферах життя.
  • Якщо підприємцеві приснилася вагітність якоїсь знайомої дівчини, це свідчить про її допомогу в рішенні важливої справи. Радий або думка цієї жінки з якого-небудь питання може стати дуже важливим і змінити в кращу сторону складну ситуацію.
  • Якщо вагітній уві сні побачила мати свою дочку, це означає хвилювання за своє чадо. Такий сон стане свідоцтвом успіху дочці і ефективним результатом початих справ. Сонник говорить про такий сон, що вагітність дочки сниться, якщо мама дуже хоче стати бабусею.
  • Для усіх домочадців буде хорошою ознакою, коли хтось бачить уві сні вагітну сестру. Що означає вагітність уві сні в даному випадку? В недалекому майбутньому у сновидіння виникнуть такі події, які кардинальним чином змінять життя в кращу сторону. Але таке сновидіння може бути і попередженням для вирішення усіх проблем домочадців між собою. В даному випадку необхідно налагодити відносини, щоб уникнути фінансових труднощів.
  • Якщо чоловікові сниться вагітна дружина, значить, він готовий до народження дитини, зможе бути уважним і відповідальним батьком. Але якщо у чоловіка уві сні тверда переконаність, що його обраниця носить не його дитину, значить, слід побоюватися зради або переконатися, що дівчина не змінює йому з кимось іншим.

Бачити уві сні вагітною себе

Якщо вагітна дівчина приснилася жінці в положенні, це свідчить про благополучні пологи. Для діви побачити себе вагітною провіщає в недалекому майбутньому ганьбу і сором. Для незаміжньої дівчини побачити свою вагітність свідчить про зраду і брехню з боку близької людини.Але такий сон може також означати і бажання жінки народити дитину і готовність до материнства. Є вірогідність, що дівчина вже носить дитину під серцем, але доки не знає про це. Для незаміжньої жінки такий сон може також означати проблеми в найближчому майбутньому з близькою людиною або власним чоловіком.

Які сни провіщають вагітність

Сни, віщуючі вагітність за декілька днів або тижнів до того, як жінка дізнається про вагітність, стали дуже частими. Найпоширенішим і популярнішим є тлумачення сну, в якому дівчина упіймала уві сні рибу. З давніх часів вважалося, що риба уві сні сниться до вагітності. У усіх сонниках до недавнього часу такий сон тлумачився тільки в одному значенні, через що багато жінок, що бажають завагітніти, хотіли побачити уві сні рибу.Якщо приснилося, що дівчина упіймала рибу і випустила її на волю, це може означати передчасні пологи або аборт. Якщо пощастило упіймати декілька рибок, значить, цілком вірогідно, що у дівчини будуть двійнята. Тримати рибу в руках або ловити її руками – до швидкого материнства.
Про вагітність свідчать будь-які сни, пов’язані з рибою. Навіть якщо ви купуєте рибу в магазині, варто звернути увагу на підлогу продавця, що може свідчити про поле майбутньої дитини.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *