Як отримати гроші за хобі?

Будь-яка комерційна структура базується на вигідній співпраці. А організації-компаньйони отримують певний прибуток від угод і підписаних договорів. Суть партнерських стосунків на біржі копірайтингу eTXT.ru полягає у безпосередній участі двох сторін – виконавця і замовника. Купівля і продаж статей для різних сайтів, журналів, блогів, порталів, форумів і інших ресурсів Інтернету – це ділові стосунки партнерів з обопільною вигодою. Виконавці – майстри ораторського мистецтва. Рівень майстерності копірайтера визначається складеним тестом на підвищення кваліфікації, за відсутності помилок автор отримує одну, дві або три зірки. Це надає виконавцеві право подавати заявки на замовлення початкового, середнього і високого рівня завдань. Наявність помилок, на жаль, є підтвердженням низького рівня майстерності автора, в цьому випадку зірки не видаються. Якщо є відповідна кваліфікація, копірайтер, що працює на біржі eTXT.ru, може подати заявку на будь-яке вподобане замовлення.

Виконавцеві доступні чотири види робіт:

  • рерайтинг;
  • копірайтинг;
  • SEO копірайтинг;
  • переклад.

Рерайтинг – це переробка початкового тексту. Найчастіше з рерайтингу починають свою діяльність новачки. Для цього вводять в пошуковій системі запит, що відповідає темі узятого в роботу замовлення, вибирають статтю, вивчають матеріал, після чого передають прочитану інформацію своїми словами. Первинне джерело для рерайту – це стаття, яку надав замовник. Копірайтинг – це майже рерайтинг, але з більш поглибленим розглядом теми. З різних джерел береться інформація, яка аналізується і доповнюється фактами, судженнями фахівців, відомими цитатами, авторськими спостереженнями і висновками. Чи виконавець пише статтю, спираючись тільки на власні знання, компетентність і навички?

SEO копірайтинг – це структурований текст, написаний згідно із завданням з введенням певних ключів. Частенько до основних вимог додаються наступні позиції: щільність ключів, нудота контенту, водність статті, наявність списків, таблиць, графіків і підзаголовків. Переклади – це особлива послуга авторів, що займаються копірайтингом, які інтерпретують сенс тексту, написаного однією мовою, і створюють нову статтю іншою мовою, але стаття має за змістом відповідати першоджерелу. На eTXT.ru працюють представники різних національностей і професійні перекладачі, завдяки яким тексти, що перекладаються, максимально передають суть сказаного. Замовники – поціновувачі слова. Замовником на біржі може стати будь-хто. Найчастіше це власники сайтів, для яких потрібно інформаційні, аналітичні, новинні статті. Іноді роблять замовлення текстів для брошур, листівок, візиток і контенту, що публікуються в друкованих виданнях. Замовники проходять нескладну реєстрацію, вводять грошову суму, оформляють замовлення з вимогами.

Магазин статей eTXT.ru. Продаж і купівля статей робиться так само, як і виконання замовлення, тільки в іншій послідовності. Автор пише текст і виставляє його на продаж. Стаття проходить авто перевірку Антиплагіатом. Потім модератор біржі перевіряє грамотність контенту, і текст допускається до продажу. Статті, що мають велику кількість помилок, відхиляються. Авторові пропонується допрацювати текст.

Додаткові послуги біржі . Кожен, хто має власний сайт, портал, сторінку або інший Інтернет-ресурс, може залучитися до співпраці на eTXT.ru. Виставляючи власний домен як партнерський майданчик, власник отримує додатковий прибуток. Рекламодавцеві також вигідне це партнерство, оскільки значно збільшується приплив клієнтів. Антиплагіат – це програма, яка визначає унікальність статей для розміщення в Інтернеті, що виставляються на продаж або подаються на перевірку. Крім того, є он-лайн-перевірка унікальності контенту. Що відрізняє біржу eTXT.ru з-поміж інших, так це можливість спілкування. Тут є чат, в якому переписуються користувачі і обговорюють нагальні справи, радяться і вирішують проблеми усі користувачі. Є особисті повідомлення (приватний чат), де можна безпосередньо звернутися до замовника, виконавця, модератора або адміністратора.

Написання текстів для сайтів – це цікава і творча робота. Завжди приємно, якщо праця оплачується гідно. Біржа копирайтингу eTXT.ru є посередником між автором і замовником. Вона допомагає знайти взаємовигідну співпрацю на просторах Інтернету. Приєднуйтеся!

де за статті отримати гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *