Як відкрити перукарню?



У багатьох людей, коли вони вже заощадили трохи грошей, починають з’являтися думки про те, щоб не пустити усі кошти на вітер, як завжди, а щоб зробити щось цікаве і прибуткове. Наприклад, можна почати свою справу. Хтось відкриває магазин, хтось салон краси, а сьогодні ми поговоримо про те, як відкрити перукарню майстерню або студію експрес зачісок. Насправді зробити це не дуже складно, якщо є бажання і певні внесокення у вигляді матеріальних коштів. Як і продуктові магазини, перукарні потрібні усім і люди ходитимуть туди, яка б криза не була на дворі. Усі хочуть виглядати дуже стильно, адже зараз зовнішній вигляд дуже багато означає для сучасної людини. Кожен хоче носити тільки стильний одяг, мати красиве взуття, і, звичайно ж, добре зроблену зачіску.Самому стригтися зараз це не варіант.

Втім, якби зовнішній вигляд був ні до чого, то усі просто б відрізали собі волосся сокирами, роблячи це удома без матеріальних витрат, правда виглядали б ми не краще за наших печерних предків. Цей факт не можна відкидати, тому клієнтів буде завжди багато. Цей бізнес, не дивлячись на величезну конкуренцію, просуватиметься, тому ще не пізно почати таку цікаву справу. З цієї статті Ви зможете дізнатися багато цікавого, а також подивитися як відкрити продуктовий магазин або ломбард. Якщо Ви дослухатиметесь до наших порад і уміло розпоряджатиметесь коштами, то все обов’язково вийде. Зараз розвелося дуже багато салонів краси, в яких є багато інших послуг, окрім стрижки. Якщо подумати, то це логічно і зручно. Не дивлячись на це, маленькі і компактні перукарні майстерні не втрачають своєї популярності. А все тому, що не всім по кишені ходити в салони краси, тільки заради того, щоб прибрати кілька непотрібних волосин. Тому зараз ми поговоримо про те, як відкрити маленьку недорогу перукарню.

Де відкривати перукарню?

Найкраще битися у своїй фортеці. Так колись говорили воїни середньовіччя, але ця мораль актуальна і при побудові свого бізнесу. Тому найкраще поставити перукарню у своєму районі, нехай там вже і є подібний заклад. У своєму районі свої люди, які довірятимуть Вам, тому що знають Вас. Це ще і дасть можливості для реклами і репутації. Якщо Вас поважатимуть і рекомендуватимуть, то конкуренти читатимуть журнали і дивитимуться телевізор, адже клієнти йтимуть до кращої перукарні, яку їм рекомендували близькі або друзі. Якщо вже немає можливості знайти приміщення недалеко від будинку, тоді варто врахувати тактичні можливості місцевості. Про що це нам здогадатися не складно. Якщо знайти хороше приміщення біля житлових будинків, з приємною атмосферою і видом, тоді успіх можливий і на чужій території. Для того, щоб трохи освоїтися в цьому бізнесі краще всього зайти до потенційних конкурентів і подивитися що до чого.

Дізнатися, як це усе працює з точки зору аналітика. Подивитися, як все розміщено, узяти усе хороше від кожного конкурента, а усе погане відкинути. Тільки справжня конкуренція примушує людей прагнути до кращого, кожного разу перевершуючи своїх ворогів на ринку. Врахуйте, що не варто боятися конкурентів, оскільки цей ринок завжди має популярність. Завжди знайдуться клієнти для кожного. Всього завжди для усіх достатньо і вистачатиме, якщо уміло використати потенціал і гроші. З чого почати відкриття перукарні? Почати створювати Ваш проект краще всього з пошуку приміщення. Це буде фундаментом для розвитку бізнесу в усіх відношеннях. Хороше приміщення повинне вплинути на увесь хід розвитку подій і принести успіх. Відмінно було б, якщо б Ви знайшли приміщення у вигляді квартири. Для цього знадобитися квартира на 2-3 кімнати. Дивлячись, на які масштаби Ви розраховуєте. Але з упевненістю можна сказати, що 1 кімнати буде замало. Адже потрібна кімната з диваном, де люди в черзі зможуть посидіти і з цікавістю почитати журнали або подивитися за рибками (до речі, в одній перукарні в моєму місті є акваріум з рибками, тільки тому, що хазяїн перукарні любить цих тварин, а вони відволікають очікуючих, що робить його салон досить часто відвідуваним).

Треба придумати, чим би клієнти могли займатися, якщо усі перукарі будуть зайняті. Це дуже важливо, адже багато клієнтів можуть просто покинути приміщення, не витримавши чергу! Врахуйте це! Які документи потрібні, щоб відкрити перукарню? Що стосується цінних папірців і договорів, то їх тут буде досить, для того, щоб не витримали нерви у слабкої людини. Але це лише теорія, а насправді, якщо паставитись до цього спокійно, то така справа перетворитися лише на маленькі веселощі. Тому ми налаштувалися і спочатку йдемо і консультуємося з досвідченою людиною в органі реєстрації підприємств. Там отримуємо усю необхідну інформацію і купуємо дозвіл. Потім ще декілька папірців у пожежній службі і міліції і все готово. Яке устаткування потрібне для перукарні? Коли у нас вже є приміщення і усі необхідні цінні документи, тоді потрібно розпочинати купівлю устаткування.

Перукарня – це не хірургія, тому дуже дороге устаткування не буде потрібне. Найдорожче це машинки для стрижки і крісла. Якщо знайти хорошого постачальника, то можна за невисоку ціну усе це прикупити. Варто врахувати при виборі устаткування, як його Ви розміщуватимете. Яким чином і скільки влізе такої техніки в приміщення. Це дуже важливо, адже перукар повинен мати вільний простір для роботи. Необхідно щоб ніхто нікому не заважав. Для одного працівника потрібно не менше 4-5 квадратних метрів. Це оптимальна цифра для загального комфорту. Також меблі не завадять, особливо якщо поставити їх в залі очікування. Це, щоб клієнти не розбіглися, чекаючи своєї черги. Краще диван і кілька крісел, адже так багато людей з комплексами.

Яке саме устаткування буде потрібне для роботи від А до Я підкаже Інтернет. Для цього введіть у будь-якій пошуковій системі(бажано не американською) запит “Устаткування для перукарні” або “Перукарня під ключ”. Підбір працівників для перукарні Це буде завершальним етапом в створенні такого роду бізнесу. Щоб знайти хорошого професіонала може піти багато часу. Але це найважливіший етап. Коли знайдеться відмінний перукар, тоді можна перетинати стрічку і впускати клієнтів всередину. Одного працівника, звичайно, зовсім не вистачить, адже ніхто не знає, скільки клієнтів впускатиме всередину Ваша удача. Краще буде якщо Ви ” вкрадете” у конкурентів працівника. Таким чином, Ви уб’єте двох зайців. Скільки треба грошей для відкриття перукарні? Якщо у Вас є не менше 10 000 доларів, бажання і віра в перемогу, тоді можете починати створювати своє благополуччя прямо зараз. Базові знання у Вас вже є, тому успіху!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як відкрити перукарню, відкрити перукарню

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *