Прикрашання весільної зали – краса своїми руками [draft]



Весільна церемонія зазвичай проходить у РАЦСі, іноді молоді замовляють виїзну реєстрацію, але де б не проходило Ваше одруження, святкування завжди переміщається до банкетної зали. Часто молоді звертаються за допомогою в прикрашанні весільної зали до працівників ресторану, але якщо у Вас є величезне бажання творити щастя своїми руками, то наші ідеї допоможуть Вам прикрасити залу на весілля швидко і красиво. Отже, приступимо до прикрашання банкетної зали своїми руками.

Оформлення весільної зали квітами 

Живі квіти – окраса будь-якого свята. За бажанням Ви також можете придбати штучні квіти, але виглядають вони вже не так святково, як живі. Проте і справжні рослини швидко втрачають зовнішній вигляд, тому варто зупинитися на великих квітах, які здатні протриматися у багатолюдному приміщенні хоча б добу. Оформлення весільної зали квітами не становить труднощів. Головне, щоб їх не було надто багато, інакше ресторан перетвориться на джунглі. Ось декілька простих ідей, як використати квіти в оформленні зали на весілля. Вузькі високі вази з дрібними бутонами будуть чудовим елементом декору на столах. “Фішкою” свята може бути весільний торт з квітами такого ж кольору. Необхідно зважати на те, що високі вази менш стійкі, тому вибирайте посудину з правильною ніжкою.

Відмінним варіантом стануть також невеликі широкі вази, квіти в яких гармоніюватимуть з прикрасами на стільцях (як прикрасити весільні стільці, читайте в нашій тематичній статті).Звертайте увагу також і на розмір букетів – вони не повинні перекривати гостям огляд, заважати поданню страв і стояти в місцях, де їх легко перевернути. Кращий варіант – розташувати квіти по центру столу.
Крім столів, букетики квітів можуть бути прикріплені до фіранок і стільців.Замість ваз сьогодні модно використовувати основу з красиво підстриженого газону – в таких живих горщиках квіти на весіллі виглядають ще розкішніше. Крім того, як вазу можна використати несподіваний предмет інтер’єру, наприклад, ось такий макет велосипеда.
Альтернативою квітам для прикрашання зали на весілля можуть стати ось такі милі дерева.У цілому при оформленні весільної зали квітами слід звертати увагу на те, як сполучаються весільна арка і стиль банкетного приміщення.

Прикрашання весільної зали кульками

Повітряні кульки також стануть стильним елементом інтер’єру на весіллі, як-от: кольорові кульки різних розмірів або однотонні повітряні серця. Ваша фантазія підкаже, які кольори відмінно виглядають в ансамблі з прикрасами на столах.
Найпоширеніші фігурки з повітряних кульок на весіллі – це, звичайно ж, серце і кільця. Головні символи любові створюють особливу атмосферу в ресторані. Не менш популярні також і лебеді з кульок – вони завжди супроводжують молодих у цей важливий день.
Повітряні кульки краще не використовувати в оформленні столів для гостей, оскільки вони занадто громіздкі, і заважатимуть. А ось доріжка для молодих або арка з повітряних кульок виглядає дуже оригінально.Також чудово виглядають люстри, прикрашені повітряними кульками. Додайте в композицію в’юнкі стрічечки – і Ваша стеля перетвориться на зоряне небо.Повітряні кульки для весільної зали можуть стати справжніми квітами у вазах, наприклад, ось такими симпатичними елементами декору.Дуже мило кульки виглядають прикріпленими по одній до стільців гостей, підлогових ваз або будучи розкиданими по підлозі.
Експериментуйте із запропонованими ідеями, тоді Ваша банкетна зала виглядатиме неперевершено!

Прикрашання весільної зали тканиною

Головна перевага тканин – можливість перетворити приміщення на казку, і в день весілля це дуже важливо. Красива тканина сприймається як символ багатства і створює затишок.
Багато молодят вважають оформлення банкетної зали тканиною старомодним. Проте сьогодні весільні салони пропонують розкішний шовк, ніжний атлас, багато прозорих тканин, які прикрасять вікна, столи, стільці. За допомогою тканин Ви можете створювати романтичну атмосферу, надавати приміщенню казковості – формувати тло для інших деталей інтер’єру.
Найчастіше кольором тканин на весіллі є білий, але ми рекомендуємо Вам експериментувати з поєднаннями відтінків і комбінувати класичні чорно-білі прикраси з кольоровими. Це завжди виглядає дуже ефектно.Прикрашайте тканинами вікна, драпіруйте стільці, накривайте столи, шийте з тканини серветки для гостей – на особистому святі завжди вітається прояв фантазії. Головне правило – прикрас не має бути надто багато, а кольори повинні гармоніювати.
Гарного Вам свята і вічної любові!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *