Весільні кільця на машину: ідеї прикраси [draft]



Прикраса автомобіля на весілля така сама важлива деталь урочистості, як і весільна арка, декор ресторану, обручки молодих. З нашої тематичної статті “Прикраса весільної машини” Ви вже дізналися, що кортеж для урочистості прикрашають бантами, кольорами, стрічками, надувними кульками, але все ж головним аксесуаром на автомобілі є весільні кільця. Сьогодні ми пропонуємо Вам декілька різних ідей весільних кілець на машину, а вибір найкрасивішого і відповідного дизайну – за Вами!

Кільця на машину: красиві ідеї з фото

День весілля завжди хочеться зробити яскравим і неповторним, коли йдеться про прикраси, важливо підбирати аксесуари в єдиному стилі. Будуть прикраси традиційними або креативними – вирішувати Вам. Ми покажемо, наскільки різними можуть бути весільні атрибути.
Квіткові мотиви завжди вітаються на весіллі і чудово виглядають разом з кільцями золотистого кольору.Фігурки голубів стануть розкішним доповненням до прикраси.Мініатюрні дзвіночки повідомлять оточуючих про те, що сьогодні найщасливіший день – Ваше весілля. Всілякі зайчики, ведмедики, лебеді також сипатично виглядають з кільцями на автомобілі.Виглядає оригінально, правда?
Розмір кілець на машину може бути будь-яким – від маленького до величезного. Це Ваше свято, і стиль заходу повністю залежить від Ваших переваг. Крім того, колір кілець необов’язково має бути золотистим. Червоні, сріблясті, білі, сині і навіть чорні весільні кільця можна зустріти на автомобілях закоханих.Весільна прикраса на машину може бути виконана не зовсім у формі кілець. Ось такі милі серця не залишать Вас байдужими.Креативним молодятам сподобається ідея одягнути весільні кільця в квіти Сонця – соняшники. Виглядає така прикраса дуже незвично і надає святу особливого колориту.
Як доповнення до кілець замість квітів соняшника можна використати різні штучні або натуральні квіти – маки, лілії, ромашки, троянди, волошки і т. д. У тон сукні нареченої і костюму нареченого така композиція виглядатиме просто чудово! Ще одна цікава ідея – виготовити з недорогих матеріалів збільшені копії обручок або просто схожі за дизайном. Така прикраса на машину буде дуже оригінальною. Якщо Ваше весілля проходить у класичному стилі, на даху автомобіля чудово виглядатимуть чорний чоловічий і білий жіночий капелюшки, поряд з яким розташовані весільні кільця.
У цілому цей атрибут весілля не відрізнятиметься від інших, якщо Ви не використовуєте як доповнення матеріали для творчості. Наприклад, крім квітів, зверніть увагу на пір’я – воно надає образу весільних кілець на машині ніжності та легкості. Як варіант, Ви також можете прикрасити автомобільні кільця білою фатою і краваткою-метеликом чорного кольору, тоді перехожі неодмінно звертатимуть увагу на Ваш весільний кортеж. Фігурки нареченого і нареченої також виглядають дуже привабливо, і завжди приковують погляди оточуючих, особливо якщо виконані вони схожими на закоханих.
Ви вже встигли помітити, що ідей оформлення весільних кілець на машину безліч, і вибрати варіант можна до будь-якого стилю заходу. Головне, щоб прикраса виражала те, що Ви хочете сказати – любов, ніжність, пристрасть, гарний настрій.

І нехай цей знаменний день запам’ятається Вам на все життя!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *