Прикраса машини молодят на весілля [draft]



Прикраса машини на весілля – одне з найбільш захоплюючих занять, з яким впорається навіть новачок у творчості. І якщо Ви не хочете звертатися до організаторів свят, ми підкажемо, як легко і швидко прикрасити весільну машину стрічками і квітами. Купити матеріали Ви можете у будь-якому весільному салоні. За традицією автомобіль молодят оформляють у світлих тонах, а для решти машин вибирають інші кольори. Найпоширеніші прикраси – банти з атласних стрічок, всілякі квіти і серця з фатину, а також весільні кільця на машину. І якщо з дизайном останніх Ви вже визначилися, прочитавши наш огляд, то настав час підібрати інші аксесуари для автомобілів на весілля.

Прикраса весільних машин стрічками

Спочатку поговоримо про машину молодят, адже саме вона має бути найкрасивішою. До того ж представлені прикраси на машину легко зробити своїми руками з наявних тканин. Вибір кольорів, довжини і ширини стрічок дуже індивідуальний. Кращий варіант – коли стрічки сполучаються не лише з кольорами сукні нареченої і костюма нареченого, але ще і з кольором автомобіля. Поєднуючи відтінки між собою, можна добитися розкішного результату. Залежно від кольору автомобіля вибирайте яскраві або темні прикраси.

Оформлення світлого автомобіля

На світлій машині краще виглядають яскраво-сині, червоні, салатові, жовті стрічки – вони чудово контрастують з кольором автівки і виглядають неймовірно ефектно.
Поєднання чорних і білих стрічок як на світлому, так і на темному автомобілі виглядає красиво. Це один з класичних варіантів оформлення.Ансамбль білої стрічки з червоними кольорами на світлому весільному автомобілі – ще одна популярна версія оформлення машини.Рожевий колір завжди виглядає романтично, тому подібні варіанти оформлення весільних автомобілів стануть одним з кращих варіантів.

Оформлення темного автомобіля

Якщо весільний кортеж складається з автомобілів темного кольору, наступні варіанти прикраси стрічками Вам, безумовно, сподобаються. Як матеріал для оформлення автомобіля на весілля своїми руками Ви можете використати атласні стрічки або фатин, а також будь-які інші, вподобані Вами, тканинні стрічки.

Розташування стрічок на весільній машині

Найчастіше стрічки на весільний автомобіль кріплять на капоті або вздовж усієї машини через дах. Вибирайте таке розташування, яке буде Вам до душі. Не забувайте, що краще не закривати вікна транспорту, оскільки так погіршується обзорність. Щоб образ машини був цілісним, на ручки можна прикріпити банти, зроблені своїми руками зі стрічок.

Як прикріпити прикраси?

Коли аксесуар вибраний, його необхідно правильно прикріпити до автомобіля. Зробити це можна за допомогою широкого двостороннього скотча. Сліди від клею на капоті (якщо він залишиться) після урочистості Вам допоможуть прибрати спеціальним засобом на автомийці. З ручками і радіоантеною простіше – на них стрічечки просто зав’язують, а до дисків прикраси можна прикріпити за допомогою невеликих пластикових хомутів.
Перевага атласних стрічок полягає в тому, що вони дозволяють швидко і красиво оформити весільну машину. У поєднанні з квітами стрічки виглядають по-справжньому святково.

Оформлення весільного автомобіля квітами 

Щоб машина молодят відрізнялася від решти автомобілів, її прикрашають більше інших або вибирають аксесуари відмінних кольорів, більшого розміру. Квітчання машин виявляється нескладним завданням навіть для тих, хто робить це вперше, особливо якщо Ви зупинилися на штучних квітах. Як правило, у весільних салонах пропонують готові композиції, іноді навіть ексклюзивні, неповторні, але Ви також можете створити свій унікальний шедевр з багатьох невеликих квіточок.
Варто пам’ятати, що надмірна кількість кольорів на машині виглядатиме недоладно. Краще віддати перевагу невеликим композиціям або дрібним квітам, які ніби акуратно розсіяні по корпусу автомобіля.Як і колір стрічок, тони букетів на машинах повинні відповідати загальному стилю заходу, а також контрастувати з кольором транспорту.На весільному автомобілі, особливо на машині молодят, ефектно виглядають пелюстки троянд. Звичайно, прикріплювати їх – копітка робота, але результат перевершить Ваші очікування.
З квітів нерідко роблять серця, які потім закріплюють на капоті автомобіля. Виглядає це досить мило і романтично.Не менш красиво квіти виглядають і разом з бантом.Сучасним молодим подобаються різноколірні помпони, які можна зв’язати між собою стрічечками, і прикріпити до заднього бампера машини. Такі помпони виглядають як живі квіти, і надають святу родзинку.

Живі квіти

Якщо Вам дуже хочеться, щоб машина молодят на весілля була прикрашена живими квітами, то пам’ятайте декілька важливих правил:

  1. Вибирайте великі квіти, наприклад, соняшники – вони стійкіші до вітру і негоди, а також добре переносять багатогодинну весільну прогулянку по місту від РАЦСу до ресторану.
  2. Щільний бутон – троянди будуть відмінним вибором для оформлення весільного автомобіля, оскільки мають щільні бутони. А ось ромашки і тюльпани хоч і дуже красиві, але до кінця дня виглядатимуть злегка пошарпаними.
  3. Деякі квіти можуть забруднити автомобіль – у день весілля думати про погане не хочеться, а ось після свята власникам машин буде несолодко, якщо квітковий пилок, наприклад, від лілій прилипне до капота, і не відразу відмиється в спеціалізованій автомийці. До того ж, деякі квіти неприємно пахнуть або виділяють отруйний сік, що майже не відчувається у момент купівлі. Проте коли багато автомобілів буде прикрашено такими квітами, то від різкого запаху у Вас може паморочитися голова.

Штучні квіти – кращий вибір для тих, хто не хоче зайвих проблем, але якщо Ви за природну красу, то подумайте про живі квіти – це екологічно і зовні дуже симпатично. Натомість пластикові прикраси виглядають дещо дешево і по-радянському.
Як бачите, прикраса весільних машин – ціле мистецтво, що потребує не стільки вміння, скільки бажання творити дива. Обмірковувавши, як прикрасити машину на весілля, пам’ятайте, що квіткові композиції і банти з атласних стрічок на капотах повинні доповнювати один одного і бути продовженням загального стилю церемонії. Крім того, прикраси для автомобілів важливо вибирати відповідно до букету нареченої і оформленню весільної арки – ці атрибути урочистості повинні поєднуватися між собою. Дайте волю своїй фантазії – прикріпіть до прикрас фігурки голубів, зробіть з квітів і фатину капелюшок нареченої, додайте до композиції милих ведмедиків або янголят – і Ваш весільний кортеж буде вишуканим і не схожим на жоден іншій у світі.
Полон східних казок, чарівність далеких островів – стиль оформлення транспорту на весілля індивідуальний, і дає  Вам змогу відкрити в собі нові таланти. Творіть, і нехай Ваше весілля стане квітковою казкою!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Коментарі 1 коментар

  • В день Вашого весілля все має бути ідеально, саме тому цьому святу кохання передує багатомісячна підготовка. Однак як би ретельно Ви не обирали бенкетний зал чи весільні аксесуари, без тамади Ваше весілля ризикує перетворитись на звичайне застілля. https://my-marriage.com.ua/veduchi-tamady/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *