Ідеї прикрашання стільців на весілля [draft]



Весілля розпочинається з порогу будинку нареченої, і твердження це справедливе, тому що сукня, букет, зачіска – тільки початок свята. Продовженням його мають бути красиво оформлені автомобілі, весільна арка декор столу молодят у ресторані і, звичайно ж прикрашання банкетної зали – всі ці деталі створюють єдину атмосферу щастя і великого свята. Погодьтеся, витончена сервіровка і милі деталі інтер’єру в банкетній залі, такі як квіти, кульки, вироби із серветок задають тон усьому весіллю, створюючи відповідний настрій. Сьогодні ми приділимо увагу весільним стільцям, адже вони є важливою деталлю гармонійного оформлення всього ресторану.

Як прикрасити стільці на весіллі своїми руками?

Варіантів декору для стільців на весілля багато – можна купити готові чохли, а можна зробити оригінальну прикрасу своїми руками: на допомогу прийдуть атласні стрічки, органза, квіти, перли, банти, пальмові гілочки, гірлянди з паперу, декоративні подушки. Одним словом, будь-яка найнесподіваніша або класична деталь інтер’єру може згодитися Вам у цьому творчому процесі.Давайте розглянемо декілька простих ідей оформлення стільців на весіллі.
Для першого варіанта як декор Вам знадобляться біла тканина, фатин, органза або будь-яка легка тканина небесно-блакитного кольору, а також готові композиції з табличками “Bride” і “Groom” (наречена і наречений). Це можуть бути гніздечка з живих гілочок або металеві каркасні прикраси – на Ваш смак. Якщо у Вас є час і бажання, пошийте з білої тканини чохли на стільці, або простіше – купіть готові у весільному салоні. Надіньте чохол на стілець, упоперек спинки в два обхвати намотайте смужку блакитної тканини, ззаду зав’яжіть бантом, спускаючи довгі краї вздовж спинки. Акуратно прикріпіть до вузлика гніздечко з табличкою. Виходить ось така неземна краса для нареченого і нареченої.
Якщо стільці для гостей не потребують чохлів, ось ще одна красива ідея оформлення. Використайте квіткові композиції і атласні стрічки або іншу ніжну смужку тканини для закріплення квітів. Виходить дуже красиво.Зимове весілля не обходиться без ялинових гілочок і шишок, а в поєднанні з червоними шовковими стрічками  декор меблів виглядатиме дуже оригінально.Подобається простота і стриманість? Тоді пошийте ось такі милі накидки на дерев’яні стільці. Виглядають вони дуже урочисто і легко на весіллі в класичному стилі.А ось як ще можна прикрасити стільці молодят.

Як бачите, прикрашання стільців на весілля своїми руками – творче заняття. Головна умова декору – відповідність загальному стилю свята. Ось ще декілька красивих ідей для оформлення стільців на весілля.

Весільні чохли для стільців

Найчастіше стільці на весілля одягають в однакові чохли, і вже на них кріплять різноманітні елементи декору – квіти, стрічки, повітряні кульки тощо. Весільні чохли для стільців універсальні й практичні, Вам треба тільки визначитися з кольором, далі – справа техніки. Сьогодні від звичних бабусиних чохлів молоді не відмовляються, а швидше навпаки – шукають сучасніші й модніші, а самі чохли не обов’язково мають бути завдовжки до підлоги.До використання весільних чохлів вдаються найчастіше тоді, коли орендовані стільці відрізняються або виглядають буденно. У такому разі прикрашання уподібнює стільці до трону для гостя.
Зазвичай стільці драпірують тканинами – органзою, шовком, фатином та іншими. Як декор використовують бутони квітів або банти з атласних стрічок. Важливо, щоб колірна гама прикраси на стільцях поєднувалася із сукнею нареченої і не суперечила кольору костюма нареченого.Коли стільці красиві зовні і в цілому відповідають стилю Вашої урочистості, можна прикрасити тканиною тільки спинку. Такий частковий чохол виглядає сучасно і стильно.

Прикрасити стілець своїми руками нескладно. Запасіться атласом, шифоном, квітами, шпильками і терпінням. Накиньте на стілець відрізок атласу вибраного кольору так, щоб блискуча лицьова сторона тканини була назовні. Сповивайте стілець, завертаючи зайву тканину на спинці так само, як Ви зробили б це, сповиваючи немовля. Підв’яжіть стілець упоперек шифоновою смужкою, зав’яжіть вузлик, і закріпіть місце стику тканин кліпсою або шпилькою з великою квіткою. Ваш весільний чохол на стілець готовий!
Якщо Ви купуєте вже готові чохли, то для оформлення весільних стільців достатньо використати декілька невеликих елементів. Як правило, це банти і квіти, але ми радимо Вам не обмежуватися класикою і обдумати варіант прикрашання рудим листям, шишками, фігурками янголів, черепашками і морськими зірками. Декор повністю залежить від стилю Вашого свята, і він не має бути нудним.

Святковий декор завжди передбачає розкішні тканини і незвичайні елементи, особливо коли йдеться про найважливішу подію в житті молодих – весілля. І ми сподіваємося, що наші ідеї оформлення стільців на весілля Вам сподобались. Зичимо натхнення і щастя молодятам!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: оформлення весілля своїми руками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *