Весільна арка: оформляємо красиво своїми руками [draft]



Весілля – подія значна і виснажлива, однак вона того варта. Молодятам треба вибрати вбрання, аксесуари, потурбуватися про запрошення для гостей, продумати загальний стиль свята і купити прикраси для машин банкетного залу, весільної арки. Ця справа не однієї хвилини і навіть не одного тижня, адже кожен атрибут урочистості повинен виглядати ідеально, і створювати атмосферу любові, ніжності. Ми хочемо полегшити Вам хоч і приємний, але все ж нелегкий клопіт, і пропонуємо разом подивитись, як можна швидко і красиво зробити своїми руками весільну арку з квітів, кульок або тканини.

Ніжна весільна арка з квітів

Арка – це ворота в сімейне життя. Вона символізує вівтар. І чи варто довіряти її створення комусь, якщо можна самостійно оформити особисте щастя?
Живі квіти – невід’ємний атрибут практично будь-якого свята, і особливо затребувані вони на весілля. Весільна арка з живих квітів виглядає чарівливо. А зробити таку конструкцію своїми руками нескладно. Вам знадобляться металопластикова труба – як основа, тканина – атлас, фатин або будь-яка інша за Вашим смаком, а також композицією з живих квітів, або окремих бутонів. Ставити каркас краще всього в квіткові горщики.

Як зробити арку своїми руками?

Спершу візьміть два великі квіткові горщики з широкою основою, залийте в них гіпс, вставте трубу, надаючи форми підкови, і залиште застигати на 1-2 доби. Цей процес забезпечить стійкість арки.
Коли каркас арки готовий, кріпимо на нього вибрану тканину – вона неначе стімка вода стікає згори донизу. Скористайтеся двостороннім скотчем або атласними стрічками в тон основної тканини – за їх допомогою можна підв’язати тканину до основи арки. Далі на Вас чекає найвідповідальніший крок – декорування весільної арки квітами. Як правило, більше квітів розташовують біля основи ніжок арки і на верхній точці, а в напрямі до них слід закріпити декілька бутонів – так композиція буде цілісною. Квіткову частину можна розташувати у верхній половині, а низ прикрасити органзою або іншою струмуючою тканиною. Слідуючи нашій інструкції, Ви можете своїми руками зробити красиву арку не лише з квітів, але й повністю з тканин.
До речі, основою може слугувати куплений металевий каркас – цей варіант сподобається тим, кому простіше створювати шедеври на готовому міцному каркасі правильної форми.Якщо Ви хочете зробити справжнє квітуче деревце, використайте для декору гілочки – вони стануть родзинкою Вашого витвору.Ось декілька чудових варіантів оформлення весільної арки квітами. Ворота в сімейне життя у формі серця набувають популярності як атрибут весілля, що символізує любов майбутнього подружжя.
Залежно від пори року, коли проходить весілля, актуальними будуть різні арки – навесні і влітку з яскравих квітів, а восени з використанням жовтогарячого листя і помаранчевих тканин. В оформленні зимової казки можна використати червоні й білі троянди – вони виглядають приголомшливо!Арка для весілля виглядає красиво як з використанням живих, так і штучних квітів. Чудова альтернатива – ось такі різноколірні помпони, схожі на величезні бутони казкових квітів.
Як бачите, квіткові арки можуть бути дуже різними, а якщо Вам хочеться зробити цей атрибут свята з кульок, наші фото-ідеї, безумовно, будуть корисними.

Арка з повітряних кульок

Повітряні кульки – універсальний матеріал для будь-якого свята. З них роблять фігурки і цілі композиції – від сердець до весільних арок. Варто Вам підібрати кольори використовуваних кульок – і весільна арка перетвориться на витвір мистецтва!Повітряні кульки дуже доступні й прості в роботі, тому підійдуть для більшості молодят. Конструкції з кульок виходять легкими і водночас привабливими.
Традиційно весільні вівтарі з кульок виконуються у вигляді півкола або серця. Оригінальне весілля не обійдеться без ось такої прикраси – квіти, виконані з повітряних кульок і зібрані в єдину композицію, виглядають мило і незвично.Закріплюють кульки за допомогою міцної нитки, як наповнювач краще використати не гелій, а звичайне повітря – такі кулі утримують форму не одну добу. Це особливо актуально, якщо Ваше свято триватиме 2-3 дні.
Зробити таку арку нескладно – просто зв’язуйте між собою кульки по черзі, ніби обплітаючи ними конструкцію. Якщо Ви не впевнені, що з першого разу зможете красиво оформити вівтар для молодят, зробіть пробне оформлення за декілька тижнів до майбутньої урочистості. Експериментуйте з кольором і формами: тільки в такий спосіб можна відшукати свій унікальний варіант!

Весільна арка з тканини

Ще одним відмінним варіантом оформлення арки на весілля буде тканина. Органза, фатин, атлас – підійдуть блискучі легкі струмуючі й тонкі тканини. Особливо розкішно названі матеріали виглядають у поєднанні з квітковими композиціями наближеного або контрастних відтінків.Прикрашати вівтар треба в тон весільної сукні нареченої і костюма нареченого. Ось як це виглядає. Чудовий контраст, чи не так?Не забувайте, що арка в сімейне життя має бути виконана в стилі всього весілля, і разом з букетом нареченої, прикрасами на автомобілях вона створює цілісний образ свята.
Працювати з тканиною нескладно, а кожне Ваше творіння буде неповторним – експериментуйте зі складками і підв’язками у вигляді бантів, додайте квіткові бутони, фігурки янголів або милих ведмедиків, повітряні кульки у формі серця.
Оформлення весільної арки тканиною – завдання для тих, у кого є вільний час і бажання своїми руками створити маленьке диво до власного свята. Напевно в магазинах Вашого міста знайдуться доступні за ціною матеріали для творчості. Ваша арка може бути прикрашена золотими нитками і безліччю декоративних деталей або бути простою, класичною. У будь-якому разі прикрашати конструкцію Вам сподобається, адже що може бути приємніше за те, як своїми руками створювати ворота в сімейне життя!Весілля – незабутня урочистість, свято закоханих сердець, і воно має бути продуманим до дрібниць. І хоча весільна арка не є дрібницею, вона складається з багатьох невеликих деталей – квітів, повітряних кульок, тканини, фігурок голубів.
Ставитись до оформлення арки для весілля треба з особливою увагою – це вишукана деталь виїзної церемонії одруження створює атмосферу романтики і чуттєвості. Саме арка – місце, де молодята обмінюються обручками і присягають любити один одного все життя.Інакше кажучи, арка для молодих – це священне місце, з якого розпочинається нова сім’я.Візьміть до уваги наші оригінальні ідеї з прикршання арки, і нехай Ваша сім’я буде міцною, дружною і щасливою!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: брамв на весілля прикрасити, весільна арка мк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *