Якою має бути весільна подушечка для обручок? [draft]



Весільна урочистість складається з багатьох аксесуарів. Один з найважливіших атрибутів церемонії одруження – подушечка для обручок. Наш огляд розкриє секрети вибору подушечки для обручок.

Навіщо потрібна подушечка для обручок?

Наші бабусі пам’ятають, що в день весілля обручки подавали на красивому блюдці, і жодних подушечок тоді не було. “Навіщо ж потрібна подушечка для обручок, якщо можна подати їх у коробочці?” – таке запитання ставлять не лише гості на весіллі, але й самі молодята. Відповідь дуже проста: “Подушечка для обручок – красива і сучасна альтернатива бабусиним блюдцям”.
Традиція подавати молодим обручки не з рук, а на блюдці або подушечці сягає повір’я: ніхто чужий не повинен торкатися обручок, інакше можна підсолити молодим сімейне життя. Крім того, подушечка для обручок виглядає дуже романтично не лише на церемонії, але й на весільних фотографіях, особливо якщо вона виконана у весільному стилі  – адже цей день буває раз у житті, і кожна деталь має значення для створення урочистого настрою.

Якою має бути подушечка для обручок?

Подушечки для обручок сьогодні виглядають по-різному. Одні – класичні: з атласною стрічкою і мереживом, інші – екстравагантні: з кольоровим пір’ям, живими квітами, гудзиками, шишками і т. д. Вибір подушечки на весілля залежить від Ваших смаків.
Подивіться, наскільки різними можуть бути подушечки для обручок. Із запропонованих фото-варіантів Ви неодмінно виберете той унікальний, який доповнюватиме загальний стиль Вашого свята. Такий дизайн сподобається нареченій, білосніжна сукня якої пошита у класичному стилі. Корсет сукні може бути розшитий бісером або перлами, і така подушечка чудово доповнить урочистість.Для стилізованого весілля підійдуть ось ці оригінальні подушечки різних кольорів і дизайну.
Якщо Ви не хочете обмежуватися звичними аксесуарами для весілля, зверніть увагу на креативний декор подушечок. Наприклад, неповторно виглядають ось такі гніздечка.Багато весільних салонів готові запропонувати Вам такі еко-подушечки з живою рослинністю. Виглядають аксесуари незвично і дуже мило – з такого моменту і варто починати будувати своє сімейне гніздечко, чи не так?
Фетр – популярний матеріал для творчості, й гарна альтернатива класичному атласу.Якщо до знаменного дня ще далеко, можна замовити ось таку оригінальну подушечку з календариком, на якому позначений день одруження.Для зимового весілля підійде симпатична в’язана подушечка. Та і взагалі такий атрибут може бути виконаний у різних техніках, тому підійде для будь-якого сезону.
Вишивка хрестиком або іншим способом – прикрасить звичайний атрибут свята. Ваша бабуся буде в захваті від такої краси, і, до речі, зможе вишити для Вас подібний шедевр!Осінь – романтична пора року. Руде листя завжди захоплювало представниць прекрасної статі, тому, безумовно, пробудить особливі почуття. Щоб свято було неповторним, дизайн подушечки для обручок повинен відповідати Вашим бажанням.
У декорі можна використати шишки, деревну кору та інші природні матеріали.Якщо Ваше весілля проходить у морському стилі, Вам неодмінно сподобаються такі милі аксесуари.Прованський, вінтажний, сільський, морський, фруктовий – будь-який стиль Вашого свята може виявитись найнесподіванішим, і аксесуари повинні йому відповідати. Сподіваємося, наша підбірка фото подушечок для обручок Вам сподобалася, і серед багатьох красивих весільних атрибутів Ви вже побачили саме свій, унікальний.
Зичимо Вам, щоб день одруження був незабутнім!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *