Як вибрати обручку? [draft]



Обручки – головний атрибут весільної урочистості. Передвесільна підготовка стає відповідальним завданням, і якщо прикрасити автомобіль не так вже складно, то вибрати обручку – завдання не з простих. Перше, що слід пам’ятати при виборі – обручку носять на правій руці – давні римляни вважали, що всередині безіменного пальця є вена любові, якав йде прямо до серця. Попри те, що руки у людини однакові, розмір пальців на двох руках можуть дещо відрізнятися, така фізіологія. Тому приміряти прикрасу слід саме на той палець, на якому Ви її носитимете.Ось декілька секретів, які допоможуть Вам правильно вибрати обручки.

Як вибрати обручку?

“Як визначити розмір обручки?” – це запитання найчастіше ставлять чоловіки, які бажають зробити своїй коханій сюрприз. Оскільки розміри обручок бувають з кроком в 0.5, дуже важливо точно визначити, який підійде Вашій панні. Звичайно, в ювелірному магазині без проблем поміняють прикрасу, яка не підійшла за розміром, але від сюрпризу не залишиться очікуваних емоцій. Розмір обручки – це внутрішній діаметр, а не коло, як багато хто помилково вважає.Ось така проста таблиця допоможе вам наочно зрозуміти різницю між прикрасами близьких розмірів.Щоб визначити розмір обручки Вашої панни, Ви можете:

  1. Виміряти наявну каблучку, яку дівчина зазвичай носить на безіменному пальці.
  2. Виміряти окужність пальця. Досвідчені консультанти в магазині Вам без зусиль вирахують розмір прикраси за наданими даними – для цього треба довжину нитки поділити на число Pі = 3.14.
  3. Поміряти каблучку дівчини на свій мізинець: на якому місці вона застрягла, те місце і допоможе Вам вибрати обручку в магазині.

Якою має бути обручка? – індивідуальне рішення пари, адже стиль життя і переваги у кожного з нас неповторювані. Дизайн весільних прикрас може бути класичним або мати особливе значення для Вас обох. Порівняйте, як по-різному виглядають оригінальні обручки для закоханих і класичні.
Обручки на весілля за традицією мають бути золотими, але сучасна молодь нерідко робить вибір на користь незвичайних прикрас із різних металів.Подивіться на фото обручок: хіба можна відмовитися від такої прикраси?
Ще один важливий пункт при виборі обручок для закоханих – камені. Варто пам’ятати, що великі камінчики можуть заважати в повсякденному житті, такі аксесуари доцільні для урочистих заходів. Для обручки на щодень  підійде та, на якій зовсім немає або акуратно розташовані камінчики.

Як бачите, вибір обручок сьогодні величезний, і тільки від Вашого смаку залежить, якою буде прикраса. Проблема сполучення чоловічої і жіночої обручок на сьогодні вирішена, оскільки у будь-якому інтернет-магазині до жіночої обручки Ви зможете підібрати ту, що максимально відповідає за стилем чоловічій – колір метал, камені, гравіювання парних кілець будуть витримані в єдиному стилі.

Гравіювання обручок

Написи на обручках давно стали звичною справою. Практично всі молодожони хочуть мати гравіювання на своїх прикрасах. У такий спосіб можна виразити слова любові до другої половинки або просто увічнити обіцянки поважати один одного. Написи можуть бути різними – від імен до цілих історій або молитов будь-якою мовою, крилатими виразами латиною (подивіться нашу фото-підбірку весільних прикрас).
Ось декілька прикладів, якими можуть бути написи на обручках:

  • Ніхто, крім тебе.
  • Щасливі разом.
  • Так призначено. Ольга + Дмитро. 20.07.2018
  • Amor omnibus idem – Любов у всіх та сама (я люблю, як інші).
  • Aeterna historia – історія вічна.
  • In aeternum – назавжди.

Тепер Ви знаєте, як і яку обручку вибрати для Вашого весілля.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *