Зачіски на випускний бал для маленьких принцес [draft]



Випускний бал – найрадісніша хвилююча подія в житті будь-якої дівчинки. Зараз бали влаштовують навіть в дитячому садку, і підійти до такої важливої події треба з усією відповідальністю. Важливу роль відіграє не лише сукня, але й зачіска, яка має бути красивою, модною і стильною. У статті ми розповімо Вам про тренди майбутнього сезону і продемонструємо зачіски на фото.

Зачіска для принцеси

Кожна дівчинка мріє бути казковою принцесою. Якщо у Вашого малятка довге волосся, то зберіть його в хвіст або заплетіть косу, купіть красиві шпильки і намистинки та прикрасьте ними зачіску. Чим яскравіше, тим краще.

Плетемо коси маленькій випускниці

Звичайна кіска на випускному балу виглядатиме тьмяно і негарно, тому зробіть дочці “Змійку”. Розчешіть волосся і розподіліть його від маківки по всій голові. Захопіть невелике пасмо від маківки і починайте плести звичайну косу. Зробіть один оборот, починайте захоплювати пасма з усіх боків, плетучи кіску равликом. Так плетіть до тих пір, поки все волосся не буде вплетено в косу. Приклад показаний на фото нижче. Заколіть зачіску, щоб вона не розплелася під час веселощів.

Плетіння можуть бути різними. Якщо Ви сумніваєтеся у своїх здібностях, відведіть малятко до перукаря. Як правило, там пропонують близько тридцяти різних плетінь.

Випускниця Кучерик Сью

Довге волосся краще розпустити. Помийте дочці голову, потім накрутіть волосся на бігуді на ніч або просто заплетіть багато тонких кісок. Уранці донька прокинеться в чарівних кучериках. Заколіть дівчинці красивий бант на маківці.

“Сонечко” для випускного балу в садку

Для середнього волосся пасуватиме зачіска “Сонечко”. Захоплюйте волосся з усіх боків і збирайте його в хвостики. Підбирайте яскраві гумки жовтого кольору. Далі зберіть маленькі хвостики в один великий хвіст і також заколіть гумкою. Така зачіска виглядатиме оригінально і незвично.

Чарівна зачіска для короткого волосся

Яку зачіску можна придумати для короткого волосся? Що ж, немає нічого простішого! Підберіть дівчинці бантик. Подивіться, як красиво виглядає рожевий бант на волоссі чарівної блакитноокої дівчинки.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Зачіски дитячі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *