Манікюр м’ятного кольору, ідеї на фото [draft]



Трендом року став м’ятний колір. Саме його використовують дизайнери в інтер’єрах будинків і квартир, і саме з цього відтінку модельєри шиють нові моделі одягу. Звичайно, торкнулася мода і манікюру. Такой ніжний природний відтінок прекрасно пожвавлює нігті будь-якої дівчини, створюючи романтичний і легкий образ. І так, як робити такий манікюр? Про це – в нашій статті.

Дизайн нігтів м’ятного кольору : ідеї манікюру

Чи знаєте ви, що м’ятний колір здатний зняти головний біль, надати свіжості особі, підкреслити молодість і підняти настрій? Він буває яскравим, бляклим і насиченим, його прекрасно можна поєднувати з іншою колірною палітрою. Давайте розглянемо, як можна зробити манікюр, щоб виглядати чарівно.

Однотонний варіант

Найпростіший варіант – просто зафарбувати нігті лаком м’ятного кольору. Потримайте руки в гарячій воді. Підстрижіть нігті і нанесіть прозорий лак. Потім зафарбуйте нігті м’ятним лаком в два шари. Розкішно і елегантно виглядатиме з таким манікюром білий френч. Його прийнято наносити на кінчики нігтя.

Манікюр Багатовідтінку

Двоколірний манікюр

За основу візьміть м’ятний лак. Нанесіть його в один шар на нігті і підсушите. Потім нанесіть малюнок жовтого або червоного кольору. Зовсім необов’язково вимальовувати трояндочки. Просто поставте невеликі точки, намалюйте хвилясті лінії. Згори можна посипати спеціальні блискітки, щоб манікюр заблискав.

Манікюр з малюнком

Малюнок необов’язково наносити на усі нігті. Досить використати пару пальчиків на руці, наприклад, вказівний і безіменний. Нанесіть м’ятний лак на усі нігті. Дочекайтеся повного висихання. Далі наносите голкою або зубочисткою малюнок. Можна використати трафарети. Це можуть бути сніжинки, точки, троянди, круги або який-небудь орнамент. Для малюнка краще всього використати чорний або білий кольори. На фото представлений приклад м’ятного манікюру.
kyur – myatnogo – cveta – idei – na – foto – 2.jpg”>


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *