З чим сполучається м’ятний колір в одязі? [draft]



Будь-який колір сильно впливає на людину. Багато хто вибирає одяг відповідно до свого характеру. Наприклад, пристрасні й сміливі дівчата купують червоні сукні, серйозні й тихі панни зупиняють свій вибір на синіх нарядах, а мрійлива і романтична натура любить рожевий і блакитний одяг. Останнім часом популярності набув м’ятний відтінок.Чи знаєте Ви, що цей колір здатний зняти головний біль, надати свіжості обличчю, підкреслити молодість і покращати настрій? Він буває яскравим, блідим і насиченим, його чудово можна сполучати з іншою колірною палітрою. Отже, який колір сполучається з м’ятним? Яке сполучення кольорів зараз у моді? Про це Ви дізнаєтесь із нашої статті з прикладами на фото.

З чим сполучається м’ятний колір?

Стилісти впевнені, що найвдаліше сполучення з м’ятним кольором – це всі відтінки коричневого. Наприклад, Ви можете надіти м’ятну футболку і класичні бежеві або шоколадні брюки. Добре виглядає цей колір із зеленим і червоним. Особливо виграшно червоний відтінок виглядатиме на брюнетках. А блондинкам краще вибрати бірюзовий і жовтий кольори. Чудово поєднується м’ятний з білим. Саме він створить Вам образ романтичної і витонченої панни.
Якщо Ви вважаєте, що білий колір Вас повнить, просто купіть собі білосніжні черевики або пояс. Марк Джейкобс у створенні своєї колекції сполучає м’яту з чорним кольором. Чорний завжди у виграші, адже він маскує недоліки фігури. Тут гра буде побудована на контрасті темного і світлого. Будьте готовими до того, що Ви притягнете увагу всіх чоловіків! Для офісу можна поєднувати м’ятний відтінок із темно-синім. Для зустрічей з друзями поєднуйте м’ятний з бузковим, блакитним, жовтим або сірим кольорами.
Який одяг м’ятного кольору найбільш популярний? У тренді короткі топи, міні-спідниці й жакети. Створіть собі образ юної принцеси, підкресліть жіночність. До речі, влітку Ви можете вибрати собі м’ятний купальник, який особливо чарівно буде виглядати на загорілій шкірі. Доповніть образ білосніжним або рожевим парео. А взимку краще всього придбати вовняні м’ятні рукавички, які чудово зігріють і трохи освіжать Ваше обличчя.

Підбираємо аксесуари

Припустимо, Ви вибрали собі відповідний одяг м’ятного кольору, а також підібрали  сполучення за кольором з іншими нарядами. Тепер залишилося придивитися до прикрас. Краще за все поєднувати м’ятний одяг із золотом і сріблом. Золото можна вибрати пані, підібравши невеликий камінчик, а юним представницям прекрасної статі доцільно зупинити свій вибір на срібних прикрасах, щоб підкреслити жіночність і витонченість. Чудово буде виглядати невелике намисто на м’ятній сорочці або сукні. Вирушаючи на вечірку, надіньте намиста жовтого кольору, м’ятну блузу і білу спідницю. На прогулянку одягніться у білу сорочку, і підберіть бірюзові сережки.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: поєднання м ятного кольору

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *