Які квіти м’ятного відтінку [draft]



М’ята – це колір свіжості, природного листя і прохолодного коктейля “Мохито”. Цей незвичайний відтінок допомагає розслабитися, заспокоює очки, нагадує про нашу юність, весну і дарує відчуття легкості. Саме тому дизайнери стали оформляти будинки, квартири і громадські заклади, використовуючи м’яту, а чоловіки прагнуть подарувати саме м’ятний букетик своєї коханої, символізуючий жіночність і романтичність. Саме на кольорах кольору м’яти ми і зупинимося детальніше в нашій статті.

М’ятне різноманіття

М’ятний – це відтінок ясно-зеленого кольору, розбавлений блакитним кольором. Він включає цілу гамму колірної палітри від ніжно-блакитної до смарагдово-зеленої. Особливу увагу слід звернути на значення цього кольору.М’ята символізує прохолоду, юність, мрійливість, умиротвореність, свіжість і гармонію. Тільки уявіть собі : весна, пурхання метеликів, сонце, зелень і запах м’ятних рослин в завареному чаї.що може бути прекрасніший? Від цього відтінку ніколи не втомляться очі. Саме тому весілля багато хто хоче оформити саме в м’ятному стилі, а нареченій або улюбленій дівчині подарувати м’ятний букет.
Правда, знайти рослини м’ятного кольору дуже складно. Адже м’ята, яку ми заварюємо в чай, – це не квітка, листя цієї рослини можна лише додати у ваш букет, щоб надати аромат свіжості. Що ж, ми вже говорили, що в цьому кольорі містяться відтінки зеленого, смарагдового, блакитного і білого. Саме на ці кольори і слід спиратися, збираючи букет. У букеті можуть бути присутніми білі троянди, рожеві тюльпани, піони, жовтці, а також різні екзотичні квіти, які мають синій або бузковий відтінок. Зверніть увагу на евкаліпт, цинерарію, еустому, гіпсофілові. Зберіть усі ці рослини в один букет. Відмінним рішенням стане екзотичний мікс із зеленувато-сірих сукулентів.У природі дуже складно знайти квіти м’яти, тому ви можете використати у букеті
штучні бутони. Це можуть бути квіточки з полімерної глини або тканини. На фото показаний приклад букета з кольорів м’ятного відтінку.

Оформлення весілля в м’ятному кольорі

Перш ніж приступити до оформлення весілля, продумайте потрібний вам відтінок. Як ми вже говорили, м’ятний колір різноманітний. Ви можете оформити урочистість в темних тонах, використовую темно-зелену палітру і білила, або ж використати лише світлі відтінки, наприклад, контраст ясно-зеленого, блакитного і рожевого. І так, щоб весілля вийшло “м’ятним”, підберіть відповідні аксесуари. На стільцях ідеально виглядатимуть білі банти.
На столи поставте вази зі свіжими кольорами, наприклад, ромашками, тюльпанами, дзвіночками, гвоздиками. Додайте до букетів листя справжньої м’яти, щоб надати свіжість і аромат. Зверніть увагу на посуд і серветки. Дуже оригінально виглядатимуть фарфорові кухлі на ніжно-блакитних серветках. Скатертина може бути білосніжною, рожевою або ніжно-салатовою.Особливу увагу приділите букету нареченої. М’ятних кольорів не існує, тому зберіть ваш букет самостійно. І так, хорошим варіантом стане біло-рожеві квіти, наприклад, троянди, доповнені брошками і шовковими стрічечками. Можна купити штучні квіти з м’ятною ніжкою.Можете почастувати гостей коктейлем “Мохито” перед основними блюдами. Для весільного торта підберіть забарвлені збиті вершки і глазур.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *