Модний чоловічий одяг, осінь-зима: фото модних тенденцій у чоловічому одязі [draft]



На подіумах в Мілані, Лондоні та Парижі панувала безпечна класика: двобортні піджаки, твід, пальта з кашеміру і шляхетні відтінки червоного вина. Дещо сміливіше виглядали речі з хутра, з божевільними принтами і вишивкою. Тільки не вдавайтеся до крайнощів: краще знайти розумний баланс між епатажем і речами, які можна носити в реальному житті. Чому ж віддати перевагу? Розберемося.

Модні тенденції чоловічого одягу, осінь-зима

Чоловіча колекція одягу дивує яскравими кольорами, футуристичними тканинами і масивним взуттям. На подіуми повернулася металева обробка і шик 90-х, хутро і “мокра” укладка.

Верхній одяг

Класичні пальта перебільшено великого розміру, спортивні бомбери з аплікаціями, укорочені куртки і тотальне домінування парок – усе це дуже обнадіює. Є з чого вибирати. Цього сезону дизайнери вирішили зробити чоловічі речі максимально комфортними і замість облягаючих курток і приталених пальт пропонують носити верхній одяг oversize. Безрозмірність – це безумовний тренд сезону.

Матеріал

На світових подіумах панував неопрен. Речі із синтетичного каучуку дуже практичні – вони не мнуться і добре зберігають тепло. Светри з цього матеріалу можна знайти в колекціях CALVIN KLEIN, Gucci і Alexander Wang.
Ще один популярний матеріал – хутро. Його виявилося як ніколи багато. З нього шиють не лише верхній одяг, але й стильні коміри, манжети, жилети та джемпери.

Аксесуари

Чоловічі пледи або англійською “mankets” – неоднозначний, і водночас яскравий аксесуар. Дизайнери пропонують носити їх, недбало накинувши на плечі або перекинувши через руку. Шкіряні теки-конверти замість звичних ділових портфелів приємно різноманітять офісний дрес-код. Ну, а соковиті кольори і незвичайні принти зроблять цей аксесуар таким, що запам’ятовується. Ще одна ретроспектива – шийні хустки. Їх радять носити замість шарфів і краваток. Головне щоб хустка була об’ємною і яскравою.

Забарвлення

Бежевий колір незмінно є присутнім в зимовому гардеробі. І цього разу кутюр’є вирішили не забувати про нього. Відтінки міді, позолоти та інші тканини з металевим блиском продовжують звитяжний поступ. Світловідбиваючі позолочені рукави, плащі, пальта і шаровари – усе це жахливо схоже на хрустку фольгу. Винний колір зустрічається в класичних колекціях Gucci, Louis Vuitton, Valentino та ін., що вважається найшляхетнішим і спокійним кольором з усіх колекцій.

Принти

Квітковий, 3D графіка, абстрактні й геометричні малюнки освіжають звичні предмети гардеробу.

Модні бренди чоловічого одягу, фото

GIORGIO ARMANI

ROBERTO CAVALLI

DOLCE & GABBANA

VERSACE

MARC JACOBS

PRADA

MARNI


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *