Модні шарфи, осінь-зима 2015-2016, фото модних жіночих шарфів і хусток 2016 року



Перфекціоністок завжди упізнаєш по грамотно підібраних аксесуарах. Саме вони задають тон усьому образу. Красивий шарф або косинка може стати тим штрихом, який органічно впишеться в загальну картину і правильно розставить в ній модні акценти. Хочете притягувати увагу оточення своїм зовнішнім виглядом? Носіть взимку в’язані шарфи з незвичайними принтами.

Модні жіночі шарфи, Осінь-зима 2015-2016

Матеріал

Довгі хутряні шарфи з кролика і лисиці, хутро шиншили і оцелота, каракульча і якісні імітації – усе це можна було побачити на світових показах. Дизайнери люблять шарфи і неодмінно прикрашають ними своїх моделей. Але має попит не лише хутро. Такі демократичні марки як Tommy Hilfiger, Public School, Moschino, і Hunter Original віддали перевагу над хутром трикотажу. Їх об’ємні шалики яскравих забарвлень практично доходили до підлоги, а деякі були намотані навколо шиї кілька разів.

Фасон

Гібрид шарфа і коміра – вражаюча і тепла річ, без якої ніяк не обійтися. А якщо він ще зшитий з хутра, то це удвічі прекрасно. Оскільки цей сезон переживає справжній бум хутряних виробів. Таку модель прийнято поєднувати з куртками, жакетами і сукнями-пальтами.
Шарф-хомут – ще один зимовий тренд. Ангіна нам точно не загрожує, адже така річ захистить від будь-яких морозів. До того ж вона виглядає дуже стильно.Довгі в’язані шарфи яскравих забарвлень або в ультрамодному колор блоці відразу ж впадають у вічі. Велика в’язка і художні дірки нагадують про стиль гранж. Плетіння кіс вже не так популярно, дизайнери роблять акцент на колір. При цьому самі шарфи связанни звичайною гумкою, без яких-небудь прикрас. Все у дусі мінімалізму і підкресленої суворості.

Забарвлення

Наймодніші кольори в цьому зимовому сезоні: помаранчевий, бордовий, фіолетовий, рожевий, блакитний, бежевий, а також класичне поєднання чорного і білого. За допомогою цієї палітри ви зможете вдало розставити колірні акценти.

Хустки

Головний аксесуар цього літа перебрався і в нинішній гардероб. Косинки переживають друге народження завдяки модному будинку Dolce & Gabbana, які випустили на подіум моделей в чорних хустках прикрашених ручною вишивкою. Для осені підійдуть тонкі шовкові хустки з набивним принтом, а ось для зимових морозів варто прикупити хутряні. Знайти такі можна в колекціях Missoni, Kenzo та ін.

Модні чоловічі шарфи, Осінь-зима 2015-2016

Як зав’язати шарф

Це ціле мистецтво, правда, його досить легко освоїти. Найпростіший варіант: вузол під підборіддям. Кінці шарфа залишаються вільними. Или зробіть з нього петлю і перекиньте через голову. Тонкі шифонові шалики можна збирати в симпатичні банти, а довгі палантини просто накидати на плечі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *