Модний дизайн нігтів, осінь-зима 2015-2016: фото креативного манікюру 2016 року



У холодну і похмуру погоду так бракує яскравих вражень. Сміливо фарбуйте ваші нігтики в найсоковитіші і сліпучіші кольори – це допоможе вам впоратися з сірими буднями і підняти настрій.Нігті вже давно стали арт-объектами. Вони є невід’ємною частиною стильного образу і часто знаходяться в центрі уваги. Світові дизайнери не перестають надихатися і придумувати кожного разу нові способи для прикраси нігтів. Казкові мотиви, колор блокинг, пастель і градієнт – усе це можна було побачити на більшості модних показів. Сьогодні ви дізнаєтеся усі тенденції nail art для майбутнього холодного сезону.

Модний дизайн яскравих нігтів, Осінь-зима 2015-2016

Для своїх зимових колекцій бьюти-стилисти використали глибокі насичені кольори. На подіум виходили моделі з темно-зеленим, синім, бордовим, чорним, помаранчевим манікюром. Не забули вони і про ефектні відтінки: соковиті неонові, незвичайні принти, металік і насичені ягідні. Це не просто кольорові лаки – це справжня концепція актуального зимового нейл арту.
Для любительок наносити всілякі малюнки на нігті є хороша новина – nail art також актуальний, як і в минулому сезоні. Місячний манікюр як і раніше залишається одним з ключових трендів подіуму. Його можна було помітити на показах у Chanel, Philip Lim, Giorgio Armani та ін. Казкова тематика, яка простежувалася в нарядах і принтах, торкнулася і манікюру. На середину нігтьової пластини моделям нанесли білі контрастні стрілки, тоді як інша поверхня нігтя була забарвлена в помітні і інтенсивні кольори. У моді зараз і “дорогоцінний” манікюр як у улюбленки дизайнерів Кари Делевинь. Для його створення необхідно нафарбувати нігті прозорим лаком і приклеїти згори великі стрази. Згори закріплюємо шаром бази для нігтів.

Дизайн коротких нігтів, Осінь-зима 2015-2016

Довгі нігті ось вже декілька сезонів підряд не мають попиту, а все тому, що усі хочуть, щоб було зручно. А зручно, коли нігті коротко підстрижені або на декілька міліметрів відросли. Незважаючи на такі незначні масштаби, тут є, де розгорнутися. На таких нігтях вдало виглядає градієнтний манікюр. Він дає прекрасну можливість поєднувати його з будь-якими аксесуарами і одягом. Як не дивно, але зараз набирає популярність леопардовий принт. Їм покривають не усі нігті відразу, а усього лише один-два пальця.

Матові і пастельні тони манікюру, Осінь-зима 2015-2016, фото

Пастель і відтінки nude перекочували до нас з літніх і весняних колекцій. Ця ніжна палітра ідеально виглядає на руках. Головне при виборі лаку звернути увагу на колір вашої шкіри : якщо він світлий, то краще вибрати теплу палітру, якщо смуглявий – холодну.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *