Приводи для радості [draft]



Радість – одна з найголовніших позитивних емоцій, яка виражається у вигляді гарного настрою і відчуття задоволення. Що може бути приводом для радості? Особистий успіх, подолання життєвих знегод, добре зроблена робота.

Адже як легко і просто радіють діти! Пішов перший сніг або виглянуло весняне сонце, отримав “відмінно” за виконане домашнє завдання або знайшов нового друга – привід для радості. Як радує дитину прогулянка з батьками недільним днем в парку – іноді навіть, будучи вже дорослими, багато хто згадує такі моменти свого дитинства.

Проте з віком людині стає важче відкривати в собі це почуття і щиро радіти життю. Насправді, невирішені проблеми, щоденні стреси, похмура погода за вікном – усі ці чинники можуть надовго поселити в душі сумовитий настрій. Итак, міняємо наше сприйняття того, що оточує!

Приводи для радості – список

“Кожен коваль свого щастя”! – це прислів’я застосовне і до почуття радості. Передусім, треба навчитися знаходити радісні моменти в повсякденних речах і відкривати серце назустріч цим відчуттям. Итак, що у нас радісного намічається?

День святого Валентина

Це “закордонне” свято набуло надзвичайної популярності серед росіян – особливо любить святкувати День усіх закоханих молодь. Для багатьох це свято асоціюється з приємними подарунками і романтичною вечерею – зрозуміло, в компанії коханої людини. Що може бути радісніший, ніж провести день зі своєю “другою половинкою”.

Скоро весна!

А це означає, що природа прокинеться, проліски “вилізуть”, світловий день стане довший. А найголовніший привід для радості – 8 березня! Адже саме це свято є символом весни. Так що самий час жінкам готуватися до святкування, а чоловіків – до обдумування святкових сюрпризів.

Зустрічі з друзями

Кожна людина потребує живого спілкування з близькими людьми. Сьогодні завдяки сучасним технологіям можна побачитися і поспілкуватися з другом або батьками, які знаходяться на іншому краю світу, – чи це не привід для радості?

Домашній вихованець

Доведено, що наявність чотириногого або пернатого друга просто насичує людину позитивними емоціями. Ось повертаєшся додому після стомливого трудового дня, а назустріч кидається улюблена кошлата Кулька або Бобик і починає радісно “подавати голос”. А кішки прекрасно уміють заспокоювати своїм муркотанням – досить погладити по шерсть і серце наповнюється заспокоєнням і радістю, а втомі як не бувало.

Здорове харчування

Кращий привід для радості – хороше самопочуття і міцне здоров’я. А як відомо, “людина складається з того, що він їсть”. Так що краще включати у свій раціон багато фруктів (особливо цитрусових), зелені і усіх видів салату. Ці продукти містять високий рівень фолієвої кислоти, сприяючої швидкому розпаду гомоцистеїну, – амінокислоти, накопичення якої викликає тугу і меланхолію.

Зміни

Багато хто боїться змін – і абсолютно даремно! Адже часто це поштовх до нового витка життя, та і просто можливість змінити свій внутрішній стан. Можна поміняти стрижку, роботу, стиль одягу, коло спілкування – зміну зовнішніх чинників обов’язково принесуть зміни на рівні свідомості, відкриють “друге дихання”.

Можливість побачити світ

Для багатьох привід для радості – подорожі, нові враження, знайомства. Адже це так чудово, коли можна відправитися відпочити на природу, сходити на концерт, на екскурсію в інше місто. Такі неповторні моменти забезпечують позитивні емоції, збагачують внутрішній світ і викликають бажання насолоджуватися кожним прожитим днем.

Так що шукайте якомога більше приводів для радості – будь то сонячний ранок, квітка, що розпустилася, або зустріч з коханою людиною. Радощі вам і гарного настрою!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *