Як дізнатися чи люблять тебе

Питанням як дізнатися чи люблять тебе, підлітки приділяють досить уваги. У різноманітних журналах можна знайти інформацію на цю тему. Питання підліткової любові дуже актуальні у всі часи. Це усе через те, що молодим людям складно орієнтуватися в життєвих ситуаціях. Занадто вже мало у них досвіду. Не доводилося ще переживати серйозні потрясіння, зради близьких людей. Усі невдачі підлітки сприймають дуже вже близько до серця. Для того, щоб якось зменшити емоційну дію від відмови існує багато способів. Але не усі вони діють. Дорослим складно зрозуміти підліткові проблеми. Особливо, якщо вони пов’язані з одвічним питанням, як зрозуміти, що тебе люблять.

На самому початку шкільної пори це питання не особливо займає дітей. А якщо і виникає питання, як зрозуміти чи люблять тебе, то воно вирішується дуже просто. Діти підходять і безпосередньо запитують. Негативна відповідь їх не сильно тривожить. Діти це сприймають як якусь гру або забаву. Якби в дорослому житті такі методи працювали, то це було б просто чудово. Але, на жаль, це не так. Різні психологічні чинники не дозволяють ставити прямих питань. В першу чергу це пов’язано з тим, що дівчині не прийнято проявляти в подібних питаннях ініціативу. Заведено, що хлопець повинен сам домагатися своєї обраниці, а тій залишається тільки кокетливо повідомити свій вердикт. Так або ні. Але засади не завжди відповідають сучасним реаліям. Хлопці бувають не настільки рішучі у своїх діях, як декому хотілося б. Та і дівчата не завжди наслідують поради мам і не настільки терплячі.

Як правильніше вчинити в такому питанні? Як зрозуміти що тебе люблять? Батьки не завжди зможуть підказати, а поради подруг, частенько не дають очікуваного ефекту. Вони самі не мають необхідного життєвого досвіду, навіть, якщо і вже навчилися правильно цілуватися.

Так що ж залишається молоденькій дівчині? Як вирішити одвічне питання? А відповідь дуже проста. Треба прислухатися до свого серця. Якщо молода людина тобі не байдужа настільки, що тебе це питання настільки займає, то ти точно любиш її. А настрій твого серця підкаже по якихось тільки йому (серцю) зрозумілим знакам в поведінці обранця, наскільки ти небайдужа молодій людині. Це можуть бути коротенькі погляди, невеликі знаки уваги, бажання, хоч ненадовго торкнутися твоєї руки і тому подібне. Більше прислухайся до свого серця, і питання як зрозуміти чи любить хлопець тебе перестане бути насущним. Тільки серце дасть правильну відповідь. Через якийсь час усі твої страхи стануть смішними, і не настільки страшними, вибач за повторення. Інших способів просто не існує.

Дівчата не тої орієнтації, Чи люблять тебе, як дізнатися що дівчина не тої орієнтації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *