Як вибрати шафу купе?

Головною відмінністю корпусних меблів, які виготовляються на замовлення, є шанс самостійно брати участь в її проектуванні, підбираючи колір, фурнітуру, конструкцію. Ви самі вирішуєте, яка потрібна довжина, висота, ширина шафи-купе, яка кількість поличок, ящиків і вішалок в нім буде, куди ставити взуття, і т. д. Конструктивні обмеження, звичайно ж, при виконанні такого замовлення є, але, спираючись на рекомендації виробника, все ж можна створити меблі за власними параметрами.
Старим різновидом таких конструкцій служать “гірки меблі” з різнорівневими елементами, які досить компактні. У наш час їх теж стали робити під замовлення.
Отже, перше, на що ми дивимося при створенні шафи-купе – це її колір, форма, зміст. На перший погляд здається, що усі вони влаштовані однаково. По-перше, вони відрізняються кількістю дверей і способом їх відкривання. У деяких моделей є не тільки розсувні двері, але і звичайнісінькі, орні. Останні моделі – це шафи з кутовими поличками, що згладжують кут шафи, роблячи його закругленим. Як правило, це кут, обернений в дверний отвір.

Дуже часто замовляють шафи купе  з менсолою – продовженням даху шафи, в якій монтуються лампи підсвічування. У іншому випадку, менсола розташовується уздовж задньої стінки конструкції і є просто декоративною. Що стосується вибору кольору, то завжди дійсно просте правило: завжди привабливі насичені, шикарні кольори. Слід пам’ятати і про те, що темний колір “з’їдає” багато світла, а світла шафа-купе візуально розширить кімнату. Це враховується і тому, що площа, на яку вбудовуються меблі, досить великі, і вплив кольору меблів на загальний інтер’єр очевидний.
Двері шафи-купе виконують з ДСП. Найбільш часта ширина дверей тримається в межах 90 см. Якщо дверей буде більше, вони стануть важкими і незручними для користування. Висота може бути майже необмеженою в системі BRAUN. Система Kommandor пропонує максимальну висоту 275 см. Довжина шафи-купе може бути необмеженою.
Замовляючи подібні предмети для свого житла, не скупіться, виберіть красиву і практичну обробку меблів ПВХ-кантом, щоб зберегти ваші меблі на довгі роки, адже вона дуже практична, служить багатьох років, якщо із самого початку потурбуватися про її захист від механічних ушкоджень.

який колір вибрати шафи купе, фото шикарної шаф купе, шафакупесвитлого кольору, шафи купе світлого кольору, шафи купе смього кольору

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *