Яку знайти роботу для грошей?

Уявімо на хвилину собі таку неймовірну ситуацію: кожен росіянин невідомо звідки отримав велику суму грошей, наприклад, один мільйон російських рублів. Швидше за все, більшість російських пустять гроші в роботу, можливо, на форекс, щоб вони принесли додатковий прибуток, а дехто просто і не замислюючись витратить їх на покупки для себе і своєї сім’ї.

Як гроші можуть приносити прибуток?

Спосіб №1. Депозит. Перший і найлегший спосіб зрозуміти, яку знайти роботу для грошей, це завести депозит у банку і помістити туди гроші, скажімо, під дев’ять відсотків річних. Ця схема приносить невеликий прибуток, і вона досить-таки надійна, з умовою, якщо скористатися нею грамотно. А грамотно – це розділити суму на дві частини, і щоб кожна з них була менше семисот тисяч рублів. Це треба для того, щоб вкладник міг брати участь в системі обов’язкового страхування вкладів і вкласти у банки. Проте є один не дуже приємний момент – інфляція. Вона легко може анулювати увесь можливий прибуток, і навіть частину грошей, що вкладаються. Трапляється і так, що реальний рівень інфляції дуже високий і перевищує шістнадцять відсотків в рік. У такому разі сума грошей з кожним роком збільшуватиметься, а споживчі властивості навпаки – знижуватися.

Спосіб №2. Купити нерухоме майно. Це фінансово виправданий варіант. Поширена думка, що ціни на нерухоме майно ростуть з кожним днем, і це правда. До того ж, куплену нерухомість можна здати в оренду і отримувати з неї додатковий прибуток. Тільки є тут свої секрети. По-перше, повертатися витрачені засоби будуть невизначену кількість часу, а по-друге – важко знайти об’єкт нерухомості вартістю мільйон рублів, як правило, нерухомість коштує дорожче.

Спосіб №3. Відкриваємо малий бізнес. Відмінний варіант інвестування коштів, який означає те, що можна стати підприємцем, а цей мільйон буде в ролі стартового капіталу для відкриття своєї справи. В цьому випадку сума прибутку і швидкість окупності витрат безпосередньо залежатиме від вибраного профілю і сфери діяльності підприємства, від навичок і умінь підприємця вести справу. Негативний аспект цього варіанту полягає в тому, що має місце безліч зовнішніх чинників, які тим або іншим способом можуть вплинути на процвітання і просування діяльності підприємства. Такими чинниками можуть бути людський фактор, наприклад персонал, який працюватиме у вашому підпорядкуванні; законодавство, оподаткування і нетарифні заходах регулювання торгівлі, наприклад, необхідність отримати ліцензію і інші документи. Не випадково статистика свідчить, що виживає усього десята частина нових підприємств, що відкрилися.

Отже, що ми маємо: нести гроші у банк – марно, купувати нерухоме майно і здавати його в оренду – означає, що прибутку чекати довго, відкривати малий бізнес – справа складна. Якщо все-таки хочете – вивчіть ідеї для малого бізнесу. Проте не все так сумно. Існують і інші варіанти отримання прибутку від грошових коштів, наприклад, фінансовий ринок. Слід зазначити, що цей спосіб є досить ризикованим, проте він дуже прибутковий. Цей ринок діє за принципом спекуляції цінами на різні валюти. Принцип досить простий: купити валюту наскільки можна дешевше, а потім продати її наскільки можна дорожче. Така система роботи на фінансовому ринку підходить не кожній людині, але ті, хто в силах впоратися з цією системою, можуть заробити пристойні суми грошей, і за недовгий термін. Розберемося детальніше з фінансовими ринками, які вони бувають і чим на них можна торгувати.

Товарно-сировинний ринок. На таких ринках відбувається торгівля товарами і послугами. Він є одним з найстаріших ринків, робота на якому вимагає вдумливості і чималих сил. Наприклад, щоб уміти торгувати нафтою, необхідно добре знати специфіку нафти. Проте цих знань буде недостатньо. Також потрібно розбиратися в чинниках, які можуть вплинути на ціноутворення на нафту – економічні, екологічні, політичні і інші чинники.

Фондовий ринок. На таких ринках відбувається торгівля цінними паперами. Одні люди їх купують, інші продають. Цей ринок разом з торгово-сировинним ринком є старим ринком, історія якого почалася більше двохсот років тому. Працюючи на фондовому ринку, Ви не помітите, як цікава робота стає для Вас приємною, як гра. Незважаючи на ці плюси, робота вимагає певних знань про тих, хто випустив цінні папери, з якими Ви працюєте. Це необхідно тому, що на вартість цінних паперів можуть вплинути як глобальні чинники, так і внутрішні, наприклад, сімейні обставини учасників ради директорів компанії.

Міжбанківський валютний ринок. Цей ринок є наймолодшим ринком, що нестримно розвивається. На цьому ринку відбувається торгівля грошима, тому що гроші теж є товаром, який потрібний завжди і усім людям. Брокери віддають перевагу цьому ринку більше за інших, тому що робота на нім проста, а сам ринок зрозумілий і прозорий. Проте це не свідчить про те, що абсолютно кожна людина може торгувати валютою. Цей ринок – усього лише один із способів заробити гроші. Це професія, і цій професії необхідно також наполегливо вчитися і відпрацьовувати свої навички. Валютний ринок може допомогти Вам отримати як хороший заробіток, так і втратити усі свої гроші. Тому, перш ніж працювати на міжбанківському валютному ринку, необхідно гарненько подумати, а потім вже починати діяти.

Способи збереження заощаджень

Через нестабільну економічну ситуаціу у світі, люди все більше намагаються захистити гроші різними способами. Зберегти свої гроші намагаються усі – і мільйонери, і середній клас. Маючи прикрий досвід минулих років, комерційним банкам росіяни не довіряють. Мета, яку люди прагнуть досягти – це зберегти в цілості те, що вже мають, а про те, щоб гроші працювали і приносили прибуток, люди навіть і не замислюються. Способи збереження заощаджень дуже різноманітні. Все через те, що криза виявляється в тому, що велика кількість людей втрачає гроші. Хтось більше, хтось менше. Пропонуємо розглянути декілька способів збереження зарщаджень.

Спосіб №1. Поміняти рублі на долари. Цей спосіб діяв вже давно і досі використовується людьми як рефлекс. Але зараз долар теж схильний до інфляції, так що цей рефлекс вже час забувати. Якщо порівнювати рублі і долари, то побачимо, що ціна долара зростає, тому деякі росіяни продовжують інтуїтивно скуповувати їх на усі свої гроші. Але наскільки цей спосіб доцільний? Зовнішній борг Сполучених Штатів Америки постійно росте і вже перевищив 13 трильйонів доларів. Висновки про економічний стан країни невтішні. Країна може виплачувати борги тільки за рахунок кредитів і позик, ще більше грузнучи у боргах. Економіка США є фінансовою пірамідою, а піраміда у будь-якому випадку зруйнується – це закон. Розвал піраміди означатиме знецінення валют, занепад економіки, держава стане банкрутом. Може статися і так, що піраміда довго функціонувати завдяки винахідливості американців, але кінець завжди буде очевидний. Гроші самі по собі є не метою, а засобом. Метою є торгівля і економічні процеси. Щоб долар впав в ціні, потрібно, щоб впали об’єми торгівлі, щоб попит на долар знизився. Якщо почнеться цей процес, він не завершиться. Тут діє принцип ланцюгової реакції.

Спосіб №2. Купівля інших валют. Можна купити і євро, і юані, і єни, і інші валюти. Попри те, що економіка Японії і Китаю сильніша і потужніша за американську, ситуація в тут далеко не очевидна і не прогнозована. Слід бути обережним, оскільки усі країни дуже тісно пов’язані в економічному плані одна з одною, і криза в одній країні відгукнеться негативними наслідками і для іншої країни, і де вони будуть гірші – не відомо. Ризик залишитися без грошей високий, але і інвестування може виявитися ефективнішим.

Спосіб №3. Залишитися при своїх рублях і нічого не міняти. Не варто думати, що цей спосіб несерйозний і безглуздий. Цей варіант може виявитися найефективнішим і зберегти ваші гроші, на відміну від інших. У короткостроковому періоді це так і є. Російська економіка знаходиться в перспективнішому стані , в порівнянні з американською. Але в довгостроковому періоді прогнози не дуже тішать. До того ж, куди подітися від світової кризи? Нікуди. Вона впливає абсолютно на усі держави. Вплив кризи на валюти і метали невідомий і непередбачуваний. Треба не просто його пережити, а вийти з мінімальними втратами.

Спосіб №4. Купівля дорогих речей і їх подальший перепродаж. Спосіб дуже сумний. Спрогнозувати зростання цін на товари складно, та і дефіциту зараз немає. Можна купити що завгодно і де завгодно. Це абсолютно недоцільний спосіб.

Спосіб №5. Купити нерухомість. Це відносно простий інструмент інвестування. У нього є величезна перевага тому, що інвестор має можливість отримувати постійний прибуток як плата за оренду. . Але таке капіталовкладення має суттєвий недолік – неліквідність. Якщо Вам несподівано потрібні будуть гроші і потрібно буде продати нерухомість, то втрачатимете час. Тому не рекомендується вкладати увесь свій капітал в нерухомість. Проте вкласти частину капіталу в нерухомість – хороший спосіб зберегти гроші і отримувати прибуток.

Спосіб №6. Купити дорогоцінні метали. Способи збереження заощаджень включають також використання золота. Експерти стверджують, що ціни на метали постійно ростуть, проте довгострокові перспективи ніхто не наважиться зробити. Метали можуть знижуватися в ціні, а можуть і рости. Можна в історії знайти приклади, коли гроші втрачали в ціні, але золото не переставало дорожчати. Проте є приклад знецінення золота. Це було в Європі після того, як було велике ввезення награбованого золота з Америки. Воно, звичайно, не зовсім знецінилося, але сильно подешевшало. Тепер така подія може статися, якщо тільки на планету впаде багатотонний метеорит із золота… але не факт, що людству буде тоді до цін на золото.

Згадавши часи Великої депресії в Сполучених Штатах Америки, бачимо, що політика держави допускає вилучення у своїх громадян золота і виробів з нього. Трохи пізніше уряд відмовляється від забезпечення валюти золотом, через те, що іноземці, у яких була деяка кількість доларів, наполегливо прагнули перевести долари в золото. Зараз у світовій практиці золото перестало бути платіжним інструментом, але від його запасів відмовлятися ніхто не збирається. У дані віки золото було універсальною світовою валютою, яку усі сприймали і довіряли цьому жовтому металу. Між іншим, чим гіршою була ситуація в країні або регіоні, навіть у світі, тим більше людей довіряло золоту. І до цього дня мільйони, може і мільярди людей по всьому світу довіряють золоту. Золото складно купити, і ще складніше його продати. При різних валютних операціях із золотом необхідно сплачувати податки, і усі ці допоміжні операції роблять короткострокові операції із золотом не вигідними. Проте довгострокові інвестиції в золото виявляться прийнятним способом. Ці способи збереження заощаджень допоможуть вам вигідно надійно зберігати свої гроші.

яки можна зминити хлопа щоб давав фінасови

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *