Заробіток на Форекс без вкладень

Заробіток на Форекс без вкладень існує? На сьогодні все-таки є заробіток на Форекс без вкладень. Вам обов’язково треба ознайомитися з ним.

Перший метод – Ви можете брати участь в партнерській програмі. Дохід, який отримують, притягаючи нових клієнтів у брокерське підприємство. Притягнені трейдери починають торгувати, а Ви отримуєте відсотки від їхнього спряду, в деяких партнерських програмах вони досягають 50 відсотків.

Дохід від партнера Ви отримаєте, не враховуючи те, заробляють вони або ні, головне, що б вони торгували. Можна притягнути не лише трейдера, але і інвестора в рахунок. Притягати інвестора навіть краще, оскільки, якщо вкладати в хороший рахунок, то постійно збільшуватиметься депозит інвестора і відповідно Ваш дохід. А початкуючий трейдер частенько зливає свій депозит і заробіток на цьому закінчується.

Наступний метод заробітку на Форекс без вкладень це – участь у безкоштовному конкурсі, який проводить брокерська компанія. У подібних конкурсах Ви можете прийняти участь абсолютно безкоштовно, не витрачаючи, засобів, але під час цього, отримувати реальний грошовий приз, якщо Вам вдасться зайняти якесь призове місце. Окрім цього, ще отримаєте можливість набратися досвіду. Підприємство Альпарі приміром, проводить конкурс, який називається “Компас Інвестора”, тільки він не для трейдера, а для інвестора. У цьому конкурсі Ви можете вкладати віртуальні гроші в рахунок, переможець визначається по загальному, отриманому доходу.

Також можете відвідати Fxgamer.ru, цей сайт проводить різні конкурси з реальним грошовим призом. І приз буває дуже навіть не кволий.

Ще один метод – заробіток на Форекс без вкладень. Це брокер, в якому абсолютно безкоштовно можна відкривати реальні рахунки, вони називаються без депозитні бонуси. Хоча гроші частенько невеликі, не перевищують 10 умовних одиниць і вивести їх неможливо. Ви зможете отримати заробіток, і ні чим не ризикувати. Все, що Ви зможете заробити згори упродовж декількох тижнів, буде у Вас. 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *