Як розмістити безкоштовне оголошення про нерухомість?



Однією з умов успішної купівлі або продажу нерухомості є доведення до потенційних клієнтів необхідної інформації. При цьому важливо не лише донести її, але і грамотно подати. Правильно складене оголошення значно підвищує шанси на успішний продаж або купівлю нерухомості.

Даємо безкоштовно оголошення з продажу нерухомості

Складіть текст оголошення. Воно повинне підкреслювати усі переваги вашої пропозиції і обходити недоліки або перетворювати їх на переваги. Наприклад, якщо квартира знаходиться на околиці, ви можете вказати в оголошенні, що вона розташована в тихому, спокійному, вільному від загазованості районі. У тому випадку, якщо об’єкт нерухомості знаходиться в центрі, сміливо вказуйте це як одну з головних переваг. Вносьте в число переваг вашої пропозиції близьке розташування зупинки громадського транспорту, дитячого саду, школи. Вкажіть, якщо поруч є парк, ліс, сквер, річка, ставок, озеро. При продажі недобудованого будинку не називайте його “коробкою”, є привабливіший термін – “будваріант”. Складним моментом при написанні оголошення є вказівка ціни. Фраза “ціна договірна” дуже невдала, потенційний клієнт вважає за краще відразу бачити прошену або пропоновану вами суму. Ви повинні представляти реальну вартість вашої нерухомості або ту, яку хочете отримати. Підвищення ціни(при продажі) або пропозиція меншої суми(при купівлі) не повинні сильно відрізнятися від середніх ринкових розцінок. В той же час, фрази “торг доречний” або “можливий торг” працюють на залучення клієнта, тому їх можна вказувати після оголошеної ціни.

Оголошення з продажу нерухомості

Склавши оголошення, його необхідно грамотно розмістити. Одним з перевірених і цілком надійних способів продажу або купівлі нерухомості є безпосереднє звернення в ріелторське агентство. Ви просто приходите в агентство зі своїм оголошенням, його вносять у базу даних. У тому випадку, якщо знайдеться відповідний варіант, вас повідомлять про це на залишений вами контактний телефон. Перевага методу в тому, що агентство зацікавлене в здійсненні угоди, тому активно підшукуватиме вам клієнта.

Розмістіть ваше оголошення у безкоштовних газетах. У багато з них текст оголошення можна подавати різними способами – на друкованих в газеті бланках, по телефону, через сайт видання, безпосередньо звернувшись в редакцію. Не обмежуйтеся однією газетою, використайте усі доступні вам видання. Великі можливості для розміщення безкоштовних оголошень дає інтернет. Щоб знайти майданчик для розміщення оголошення, досить набрати в пошуковій системі запит “нерухомість N- ська приватні оголошення”. Зрозуміло, в пошуковому запиті потрібно вказати потрібне вам місто. Пройшовшись по виданих пошуковою системою посиланнях, ви знайдете не один відповідний майданчик. Однією із переваг розміщення оголошення в інтернеті є можливість прикласти до тексту фотографію об’єкту нерухомості.

Безкоштовні приватні оголошення іноді можна розмістити і на місцевому радіо, проте ефективність такого оголошення оцінити складно – все залежить від привабливості вашої пропозиції. На радіо краще розміщувати оголошення про купівлю, чим про продаж. Лише небагато покупців поспішать записати ваш контактний телефон і подзвонити по ньому, оскільки оголошень про продаж багато, вибір дуже великий. Оголошень про купівлю значно менше, тому у вас є усі шанси бути почутим.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: дати оглошеня по телефону бескоштовне в газету, подати оголошення безкоштовно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *