Як визначити номер фарби?



Якщо на автомобілі з якихось причин з’явилася подряпина, власнику доведеться відновлювати первозданний вид машини, а для цього вимагається точно знати, яка саме фарба потрібна. Кожному відтінку присвоєний певний номер. Як його визначити?

Визначення номеру фарби автомобіля. Якщо Ви придбали абсолютно нову машину в салоні у офіційних дилерів, на внутрішній стороні багажника або на дверях має бути прикріплений листочок з номером фарби. Наприклад, снігова королева, колір 690. Також точний колір має бути вказаний в реєстраційному свідоцтві на автомобіль і в гарантійному талоні. Проте, проблема в тому, що ці дані можуть розрізнятися: наприклад, на листочку колір – снігова королева, а у свідоцтві – сріблястий металевий. Існують плани фарбування автомобілів, в яких вказані номери фарб і демонструються усі відтінки машин, що випускаються в цьому місяці. Наприклад, план фарбування LADA представлений тут: http://avtosreda.ru/colorplans/2011-09.html, а повну колірну гаму усіх можливих відтінків можна знайти на цій сторінці: http://avtosreda.ru/prices-colors.html. Порівняйте ці кольори з Вашим автомобілем і виберіть потрібний номер. Ця класифікація є універсальною для усіх фірм, проте для деяких іномарок, наприклад ” Шевроле”, використовуються коди, що складаються з трьох латинських букв. Впізнати точне позначення кольору можна на офіційному сайті.

Якщо Ви стикаєтесь з труднощами при виборі кольору або не довіряєте перенесенню кольорів монітора, зніміть з машини кришку бензобака і звертайтеся в автосервіс, співробітники по каталогу визначать номер фарби, відповідної для Вашого автомобіля. Зробити це треба тому, що один і той же колір, наприклад, зелений, має десятки різних відтінків, і підібрати “на око” потрібний колір буде просто неможливо. Врахуйте, що якщо машина довго знаходилася на сонці, фарби вицвітають, тому щоб усунути подряпину, доведеться фарбувати усю пошкоджену частину, наприклад, увесь багажник. Якщо ж перехід кольорів дуже сильно помітний, швидше за все, Вам доведеться фарбувати весь автомобіль.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: номер автомобільної фарби, як визначити номер фарби авто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *