Як робити фокуси з сірниками



Люди обожнюють фокуси, тому на будь-якій вечірці або на святі фокусник може дуже швидко опинитися в центрі уваги. Особливо актуальні фокуси із звичайнісінькими предметами – наприклад, із сірниками. А до цього ми розповідали, як робити фокус з сигаретою. Отож, пропонуємо вашій увазі фокус із сірниками.

Для деяких фокусів вам знадобиться вправність. Перш ніж показувати фокус на публіці, потренуйтеся удома і постарайтеся довести виконання до досконалості. Спробуйте такий фокус: візьміть два сірники, один в ліву руку, а інший – в праву. Потім затисніть кожен сірник між великим і вказівним пальцем, лівий – горизонтально, правий, – вертикально. Треба схрестити сірники, а потім зробити швидкий рух руками так, щоб горизонтальний сірник перемістився і виявився по іншу сторону від вертикального.

Наступний рух – і сірники знову помінялися місцями. Зводьте і розводьте руки, щоб фокус поставав ще ефектнішим. Секрет простий: голівка вертикального сірника повинна упиратися у великий палець; коли ви затискаєте сірник між пальцями, злегка натиснете на неї, і тоді кінець сірника прилипне до вказівного пальця. Якщо ви розсунете пальці, сірник не впаде, а залишиться висіти на вказівному. Швидко проводите в отвір, що утворився, горизонтальний сірник і відразу притискайте вертикальний сірник великим пальцем. Є і нескладні фокуси на кмітливість. Покладіть на стіл чотири сірники і попросіть глядачів зробити з чотирьох три, не прибираючи при цьому жодного сірника.

Дозвольте їм трохи подумати – як правило, люди все одно не можуть відразу здогадатися, в чому тут секрет, особливо якщо ви показуєте фокус на веселій вечірці. Потім, витримавши паузу, складете з чотирьох сірників цифру три. Для цього два сірники розташуєте паралельно один одному на деякій відстані, а дві інших – між цими сірниками у вигляді знаку ” менше”. Візьміть сірник, трохи підточіть його ножем, надавши форму згорілого сірника, а потім пофарбуйте чорнилом або чорним маркером. Бажано про всяк випадок приготувати декілька таких неправдивих згорілих сірників. Ці сірники ви можете кинути в попільничку або просто дістати з кишені і, чиркнувши об коробку, запалити, викликавши цим здивування і захоплення глядачів. Тепер ви знаєте, як робити фокуси з сірниками, і можете потренуватися і дивувати друзів, а перед цим подивіться, як навчитися показувати фокуси, щоб робити це правильно.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: фокуси з сірниками, як навчитися робити фокуси з грошима

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *