Татуаж очей: стрілки, міжвійковий, з розтушовуванням, наслідки



Ймовірно багато хто вже обізнаний про нові методи і технологію нанесення перманентного макіяжу. За допомогою перманентного макіяжу можна здаватися бездоганною, не використовуючи косметику. Візуально це виглядатиме так, немов ви тільки що вийшли з салону краси.

Сьогодні мова піде про один з найпопулярніших видів перманентного татуажу, який називається татуаж очей. Якщо ви хочете зробити погляд ще виразнішим, тобто існує спосіб в наші дні, який настільки простий і доступний, що не варто скидати його з рахунків.

Татуаж очей є дуже затребуваною послугою в косметології, майже так само як і татуаж брів. Якщо аналізувати техніку нанесення татуажу на очі, то цей вид татуажу, не є найскладнішою процедурою. При ній у верхні шари шкіри (сосочковий шар) вводиться пігмент (фарбувальна речовина) за допомогою спеціального пристрою.

Спочатку з фахівцем слід обговорити колір. Мета процедури перманентний макіяж очей – змінити зовнішність і створити інший, що відрізняється від сьогодення, образ.

Після закінчення процедури ваші очі виглядатимуть постійно нафарбованими упродовж тривалого часу. Зазвичай тримається це від 6 місяців і до 5 років. Важко уявити собі, що можна забути про те, щоб робити макіяж очей на 5 років!

Перед тим, як утілювати в життя татуаж очей, ви маєте бути цілком упевнені в тому, що процедуру татуажу здійснюватиме дипломований візажист-професіонал, у якого глибокі знання в цій області. Це надзвичайно важливо, адже у разі щонайменших помилок позбавитися від них не так-то просто! Глибина цього шару шкіри складає від трьох до восьми міліметрів. При глибшому введенні пігменту може з’явитися рубець.

Готуйтеся до татуажу не лише в грошовому плані, але і заплануйте після процедури приблизно тиждень без істотних справ. Річ у тому, що перші результати на шкірі можуть бути малоприємними. Можливий невеликий набряк повік, а також почервоніння. І окрім цього в найперші дні у вас утворюється кірочка на очах, а потім вона відвалитися природним шляхом. Тут немає нічого складного, як здається на перший погляд, – ви цілком і повністю будете проінформовані і проконсультовані фахівцем з нанесення перманентного макіяжу.

Дотримуючись простих правил, ви отримаєте той макіяж, про який мріяли. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: міжвійковий татуаж, види татуажу стрілок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *