Який краще тональний крем, який тональний крем вибрати

Сьогодні існує величезний вибір тональних кремів. Вони існують в різних видах, і сьогодні наш сайт допоможе розібратися з тим, який тональний крем вибрати.

Отже, в магазинах ви можете зустріти флюїд, крем-пудру, крем-стік, компактний крем, густий крем, тональну пудру і денний тональник.

Розберемося по порядку

Густий тональний крем підійде тільки для тих, у кого шкіра суха, оскільки він містить багато жирів. Відмінно маскує, наносити краще всього за допомогою пальців.

Тональна пудра містить мало жиру. Вона може бути нанесена за допомогою губки після використання денного крему. Цей тип підходить абсолютно для будь-якого типу шкіри, окрім, хіба що, дуже сухого.

Денний тональний крем не маскує, в цьому плані він близький до звичайного денного крему. У нім менше барвників, ніж в других типах крему, тому він тільки справляється з нерівностями.

Крем-пудра абсолютно не підходить для людей з великими порами, проте відрізняється тим, що прекрасно приховує багато вад шкіри. Використати пудру після цього типу тональника немає потреби. Користуйтеся ним після денного крему, наносячи за допомогою вологої або сухої губки – це не має значення для цього типу.

Пінка містить не багато фарби, крім того, вона наноситься дуже тонким шаром, через що виглядає дуже натурально – натуральніше, ніж інші типи тональних кремів. Ви можете нанести її губкою або пальцями. Ідеальна для будь-якої шкіри.

У крем-стіку, навпаки, фарбувального пігменту дуже багато. В силу високої вологості цього крему, обов’язково фіксуйте його за допомогою пудри. Не підходить для тих, у кого багато зморшок, але ідеальний для власниць нерівної шкіри. Він прекрасно маскує дуже помітні вади, але не треба намагатися сховати їх всі. По-перше, всі їх помічаєте тільки ви, а по-друге багато крему зробить зовнішній вигляд шкіри не натуральним. Наносіть легкими поплескуваннями пальців.

Наостанок у нас залишився рідкий тональний крем. Він добре тримається на шкірі, згладжує її, допомагає сховати усі плямочки. Існує крем, що містить олії і безолійний – перший підійде для хазяйок сухої шкіри, другої – навпаки.

Цей вид крему можна наносити за допомогою губки, змоченої у воді, так макіяж стає менш помітним в силу нанесення дуже тонкого шару. Також крем можна наносити пальцями – легкими поплескуваннями втирайте крем в шкіру.

Найголовніше правило використання тонального крему – не економити! Інакше усі зусилля підуть нанівець – прибравши плямочки і зморшки, ви набудете плямистого кольору обличчя через нерівне і недостатнє нанесення крему. Крім того, не наносіть цей тип крему відразу після денного, інакше шар буде занадто темним і не зможе приховати велику частину вад.

Отже, тепер, коли ми пояснили, який тональний крем вибрати може кожна з нас, сподіваємося, ви самі зможете вирішити, який краще тональний крем підійде саме для вашої шкіри.

для жирної шкіри яким тональником кращи користуватися

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *