Як вибрати тональний крем

Яке диво цей тональний крем! Панацея для нашої шкіри, універсальні ліки. Нанесеш – і як не бувало прищиків і зморшок в куточках очей. Зникають сліди недосипу під очима, і Ви стаєте свіжіше, як квітка.

Проте як вибрати тональний крем? Це непросте завдання – він не повинен виглядати так, немов Ви намазали обличчя вапном, щоб Ви виглядали натурально.

Думаю, ні для кого не секрет, що тональний крем повинен підбиратися за типом шкіри. Наприклад, якщо шкіра у Вас суха, абсолютно логічно буде підібрати зволожуючий крем. Він містить набагато менше фарбувальних складових, ніж інші крему, а значить такі компоненти не стануть збиратися в тих частинах лиця, де є зморшки. Радимо змішати підібраний тональний крем з рідким засобом по догляду за обличчям. Таким чином, Ви зможете побачити, як Ваша шкіра несподівано помолодшає. Ніхто і не подумає звертати увагу на косметику, коли поверхня шкіри виглядатиме так красиво.

Тепер варто поговорити і про те, як правильно підібрати тональний крем для жирної шкіри. Вічний блиск жирної шкіри примушує страждати вже не одне покоління жінок, роблячи непростим вибирання будь-якого косметичного засобу, не говорячи вже про тональний крем. Але при нинішньому виборі різної косметики, знайдеться потрібна і для Вас. Косметика для жирної шкіри здатна навіть вбирати частину зайвого підшкірного сала. Це відбувається через те, що крем такого типу не містить олії і допомагає трішки висушити шкіру.

А тепер ми перейдемо до тих, кому доводиться важче за інших. Можливо, це стане для Вас сюрпризом, але власниць змішаної шкіри в чотири рази більше, ніж володарів інших типів. Як вибрати тональний крем Вам? Швидше за все, прийдеться вибрати два креми, оскільки один зробить обличчя схожим на маску. Перший крем має бути темніший – нанесіть його на вилиці і ніс, а згори обов’язково покрийте кремом кольору Вашої шкіри.

Окрім того, існують ліфтингові засоби для шкіри, про які Ви напевно чули. Наприклад, Renergie Lift Makeup SPF20 від Ланком не просто замаскує недоліки, він дійсно допоможе омолодити шкіру. Окрім того, за допомогою деяких компонентів цей тип крему підвищує циркуляцію крові.

Думка про те, що крем потрібно випробовувати на зап’ястку – помилка. Шкіра на обличчі і руках сильно відрізняється, такий спосіб не допоможе правильно вибрати тональний крем. Деякі компанії пропонують взяти безкоштовно або придбати пробник – краще всього взяти його і вдома, в спокійній обстановці, випробувати крем. І якщо раптом Ви купили крем не того відтінку, не засмучуйтеся. Якщо у Вас декілька кремів, змішуючи їх, Ви зможете створювати найбільш натуральні відтінки, підходящі для Вашої шкіри і освітлення.

Проте, підбирати крем краще всього при світлі дня. Отже, підбір тонального крему – зовсім непроста річ… Але нам здається, Ваша шкіра цього заслуговує.

як підібрати тональний крем для обличчя безкоштовно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *