Народні засоби від нежиті. Як вилікувати нежить народними засобами

Народні засоби від нежиті це хороша альтернатива пігулкам і краплям. Завжди краще використовувати природні, природні, народні засоби.

Видавіть свіжий сік з листочка алое, яке, сподіваємося, росте у вас на підвіконні, додайте декілька крапель стерилізованої рослинної олії, закрапуйте в ніс кілька разів в день. Замість алое можна узяти порівну морквяний сік і рослинну олію, додайте декілька крапель часникового соку.

Полегшує нежить сік сирого буряка. Цілющий і цибульний сік, але закрапувати його в ніс не варто, він викличе сильне печіння запаленої носоглотки, краще змочити соком джгутик з вати і вставити на декілька хвилин в ніздрю. Процедуру проробляйте 4-5 разів на день.

При простудних захворюваннях що супроводжуються нежиттю, змішайте 1 частину свіжоприготованого морквяного соку, 1 частину прокип’яченої рослинної олії, 0,3 частин часникового соку. Закрапуйте по 3-5 крапель в кожну ніздрю 3-4 рази в день. Можна приготувати лікувальну мазь такого складу: стерилізована рослинна олія (50 г), дрібно нарізаний часник (зубчик-два) і цибуля (чверть невеликої голівки) настояти, процідити і змащувати слизову оболонку носа.

При хронічному неалергічному нежиті рекомендується застосовувати “соус” з натертого на тертці хрону, змішаного з соком 2-3 лимонів, по половині чайної ложки 2 рази в день, причому після прийому цих ліків протягом півгодини нічого не їсти і не пити. Впродовж першого тижня прийом ліків викликатиме сильну сльозотечу. Надалі з припиненням сльозотечі виділення з носа припиняться. Хрін має бути свіжим, не пізніше за тиждень після збору, приготований засіб може зберігатися на холоді. Ще один спосіб як вилікувати нежить народними засобами, так це стара, добра “зірочка”, придбати можна у будь-якій аптеці. Періодично змащувати в носі. Лікуйтеся народними засобами і не хворійте! 

засоби від нежиті, як вилікувати сильну нежить

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *