Montale – елітний парфюм [draft]



Правильно підібрані парфуми вигідно підкреслять образ і стиль будь-якої людини. У чоловіка аромат акцентує увагу на його силі, твердості й привабливості. Жінка за допомогою парфумів може продемонструвати свою чарівність і красу. Французькі парфуми завжди користувалися особливою популярністю, і, здається, жодні парфуми не справляються краще з поставленим завданням – зачаровувати. Парфюм Montale – відомий французький бренд, який славиться своїми вишуканими і ніжними ароматами на весь світ.

Історія бренда

Творцем цієї марки парфумів є відомий парфюмер Пьер Монталь, який спочатку довгі роки був бізнесменом у Саудівській Аравії. Коли він повернувся до Парижа, на Батьківщину, то вирішив створювати парфуми зі східними нотками.

Парфюм Монталь – це представник типових арабських парфумів, для створення яких не використовується спирт. У їх складі містяться суміші з різних олій: квіткових, деревних та інших. Крім того, парфюм розлитий в алюмінієві флакони, що захищає його від потрапляння прямих сонячних променів.

Особливості духів Montale

Парфюм марки Монталь перевершив багато інших популярних виробників духів не лише за якістю, але й за багатьма іншими критеріями:

  1. Широкий асортимент – різноманітність ароматів настільки велика, що будь-яка людина зможе підібрати для себе щось особливе і вишукане. Тут є всілякі відтінки ароматів: від спокійних і легких паризьких ароматів до розкішних насичених.
  2. Незвичайний дизайн флакона – він виготовлений з алюмінію, що говорить про його високу міцність. Крім того, флакон виконаний в оригінальній формі з яскравими забарвленнями залежно від ароматів.
  3. Доступна ціна – незважаючи на високу якість і фірмову упаковку, духи Монталь можна купити за прийнятною ціною. Тому їх може придбати що будь-хто бажаючий, щоб побалувати себе або порадувати близьких таким приємним подарунком.

Давайте розглянемо декілька популярних ароматів бренда Montale.

Roses Musk

Roses Musk належить до квітково-мускусної категорії парфумів. Є одним з найпопулярніших парфюмів фірми Монталь. Він підійде для сильних незалежних жінок, які завжди досягають поставлених цілей. Цей парфюм створений для рокових жінок, здатних одним рухом привернути увагу чоловіка.

У цьому ароматі відчуваються нотки троянди, жасмину і мускусу. Троянда відіграє головну роль у цьому симбіозі, тому вдихаючи парфуми, Ви відчуваєте саме її запаморочливий аромат. Протягом дня парфюм розкривається, з’являються нотки жасмину, а солодкі нотки мускусу закріплюють аромат.

Chocolate Greedy

Chocolate Greedy був випущений в 2009 році й вважається гордістю бренда Монталь. Ці духи належать до категорії унісекс, тому купити їх можуть як пристрасні й ніжні жінки, так і сильні серйозні чоловіки.

У цьому ароматі відчуваються нотки какао у поєднанні з марокканським апельсином і солодкою ваніллю. Жоден чоловік не зможе встояти перед міцним і терпким ароматом бобових.

Crystal Flowers

Crystal Flowers – аромат, який підійде всім любителям цитрусових. У цьому парфюмі Пьер Монталь зміг поєднати насичені ноти цитрусових з плавністю італійських трав. Такий аромат підійде жінці, яка хоче підкреслити свою граціозність і плавність. Тонкий аромат неаполітанської троянди у поєднанні з солодким мандарином розкриють усю легкість жінки, допоможе відчути себе особливою і бажаною.

У списку бренда Монталь числяться десятки різних ароматів, у яких можуть поєднуватися, здавалося б, непоєднувані компоненти. Пьер Монталь зміг довести, що ніжність і вишуканість парфумів полягає в нестандартному сполученні різних нот аромату, які в комплексі створюють унікальний і неповторний аромат.

Де купити Montale недорого?

Звичайно, багато магазинів парфюмерії користуються популярністю і чарівністю парфумів Монталь, завищуючи ціни на бренд у декілька разів. Щоб не переплачувати за Montale і купити парфюм недорого, треба перейти на сайт постачальника і зробити замовлення. Переглянувши ціни на цьому сайті, можна переконатися в його демократичності.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: монталь духи різні види

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *