BotoxIN – ботокс для волосся [draft]



Красиве і здорове волосся – мрія будь-якої жінки, але далеко не кожна може похвалитися пишним, шовковистим і слухняним волоссям. Щоб позбавитися від усіх проблем з волоссям, зробити його міцним і густим був розроблений BotoxIN – ботокс для волосся. Цей засіб швидко живить і відновлює волосся.

Чому треба вирішувати проблему?

На стан локонів впливає багато чинників: спадковість, погодні умови, постійні укладки, негативна дія високих температур і багато інших – усе це ослабляє волосся, тому воно потребує підтримки. Якщо вчасно не надати допомогу, підвищується ризик випадання волосся, появи посічених кінчиків, ламкості.

Опис

Препарат “Ботоксин” набув такої назви завдяки своїм унікальним властивостям. Ботокс активно використовується в косметичних цілях для усунення різних дефектів шкіри. Засіб BotoxIN так само впливає на локони: надає їм сили, краси і густини. Завдяки цій сироватці можна назавжди забути про проблеми з розчісуванням і укладанням.

Компоненти, що входять до складу засобу, захищають волосся від негативного впливу вітру, морозу, дощу та інших зовнішніх чинників.

Дія та ефективність BotoxIN

Унікальна особливість “Ботоксина” полягає в тому, що його можна використати замість декількох інших косметичних засобів для волосся: бальзаму, маски, кондиціонера, олії для волосся.

Під дією тепла компоненти сироватки проникають всередину фолікула і впливають на його структуру на клітинному рівні. В результаті волосся стає шовковистим і слухняним.

Позитивний результат помітний вже після першого застосування. Щоб закріпити ефект, необхідно пройти повний курс відновлення. Сироватку треба використовувати тричі на тиждень протягом місяця. Після курсу лікування:

  1. Локони збагачуються всіма необхідними вітамінами.
  2. Кожен волосок буде відновлений зсередини.
  3. Волосся виглядатиме чудово від коренів до кінчиків.

Склад “Ботоксина”

У складі “Ботоксина” є тільки біоінгредієнти:

  1. Гіалуронова кислота – зволожує пасма, підвищує їх еластичність і міцність, відновлює посічені кінчики.
  2. Олія аргани – запобігає сухості шкіри голови, насичує волосся вітамінами, робить зачіску об’ємнішою.
  3. Колаген – робить пасма м’якими і слухняними, захищає від негативного впливу зовнішніх чинників.
  4. Кератин – зволожує і живить локони.

Переваги

Порівняно з іншими косметичними засобами для волосся “Ботоксин” має такі переваги:

  1. Діє швидко.
  2. Підходить для всіх типів волосся.
  3. Має збалансований склад.
  4. Доступна ціна, тому купити засіб може будь-хто бажаючий.
  5. Легкий спосіб застосування.
  6. Результат зберігається на тривалий час.

Як використовувати “Ботоксин”?

Процедура використання сироватки триває 20-30 хв. Спершу треба вимити голову. Поки локони підсихають необхідно розвести сироватку в теплій воді у пропорціях, вказаних в інструкції.

Пропорції підбираються виходячи з довжини волосся. Потім необхідно нанести суміш на голову і висушити волосся феном. Під впливом теплого повітря засіб діє швидше та ефективніше. Потім потрібно змити сироватку теплою водою і можна укладати волосся відповідно до своїх уподобань.

Де купити ботокс для волосся BotoxIN?

Знайти BotoxIN в аптеках неможливо. Якісний засіб “Ботоксин” можна купити тільки на офіційному сайті постачальника.  Постачальник не вимагає передоплати. Гроші за товар Ви віддаєте відразу після отримання його на пошті або після доставки кур’єром.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *