Користь води для краси жіночої шкіри [draft]



Корисні властивості води відомі здавна, тому сьогодні ніхто не сумнівається в її неоцінимому вкладі в схуднення, омолодження і відновлення здоров’я. За участю води в організмі протікають усі процеси, в тому числі обмін речовин, виведення шлаків і токсинів. Вона сприятливо впливає на всі внутрішні органи, а також на шкіру, роблячи її еластичною, гладкою і свіжою.

Корисні властивості води для шкіри

Усі жінки намагаються зберегти свою красу на триваліший термін. Для цього використовуються сучасні косметичні засоби, які, якщо і дають ефект, то тільки швидкоплинний. А все тому, що причину слід шукати всередині.
Здорова шкіра завжди виглядає привабливо і доглянуто. Неправильна робота організму негативно позначається на стані шкіри. Зокрема, можуть передчасно з’явитися зморшки і сухість, змінитися колір шкіри. Виявляється, причиною подібних збоїв може виступати звичайний брак води в організмі. Користь води для шкіри:

  • очищення організму;
  • запобігання передчасному старінню;
  • позбавлення від набряків.

Найголовнішою якістю води є здатність до очищення організму. Вона виводить шлаки, алергени, токсини, які негативно позначаються на стані шкіри. Таким чином, організм природно оновлюється.
Передчасна поява зморшок, сухість шкіри, погіршення її тонусу – причиною цього може бути брак води. Адже не даремно є велика кількість косметичних процедур, спрямованих на збагачення шкіри вологою. За словами фахівців, для отримання найвищої ефективності зволожуючих процедур необхідно впливати одночасно зовні й зсередини. Іншими словами, вони рекомендують пити воду, а також робити спеціальні зволожувальні маски.

На замітку: як би дивно це не звучало, але вода усуває набряки, а не сприяє їх появі.

Виявляється, зайва рідина починає накопичуватися в організмі не внаслідок того, що її багато, а навпаки. Тим більше, такі напої, як кава або чай, взагалі не вважаються водою. Коли жінка робить таку нерівноцінну заміну, то в клітини надходить мало необхідної рідини, що порушує процеси, які протікають у них. Унаслідок цього з’являються набряки. Шкіра стає в’ялою, під очима часто видно мішки, особливо вранці. Таким чином, причиною набряків не є надлишок води.

Як пити воду для поліпшення стану шкіри?

Підтримувати водний баланс важливо жінкам з будь-яким типом шкіри. Якщо вона суха, вода зволожить її, зробить еластичнішою. Для тих, у кого шкіра жирна, часто утворюються вугрові висипи, заповнити організм вологою також необхідно. Робота сальних залоз може бути порушена через нестачу води. У результаті пори не можуть самостійно очищатися і з’являється блиск на обличчі. Для полегшення роботи організму рекомендується в день пити близько семи склянок чистої негазованої води, щоб увесь організм (і шкіра зокрема) очистився. Як відомо, для поповнення об’єму рідини необхідно вживати стільки води, скільки її виділилося з організму. З цього можна дійти висновку, що норми водного балансу у кожної жінки індивідуальні. В середньому рекомендується пити до 2,5 л води на день. З усього об’єму лише невелика частина досягає шкіри, проте і це сприятливо позначається на її здоров’ї.
Як говорять експерти, день кожної жінки повинен розпочинатися зі склянки чистої води. Її треба пити натщесерце, за півгодини до сніданку. Це допоможе запустити травну систему і забезпечить їй стабільну роботу на цілий день. Оптимальне рішення – вживання 2 л води на день у сполученні зі зволожуючим кремом, який треба використовувати на ніч. Крім того, рекомендується частіше купатися у водоймах. Не обов’язково пірнати з головою, можна просто пару разів поринути у воду. У таких місцях повітря насичене вологою, що піде на користь кожному організму. Жінкам із жирною шкірою слід періодично відвідувати лазню, що також сприятливо позначається на очищенні пор.

Якісна вода – запорука краси і здоров’я

На сьогодні якість водопровідної води залишає бажати кращого. У ній містяться шкідливі домішки, які накопичуються в організмі людини і негативно позначаються на здоров’ї. Навіть звичайний фільтр не допомагає позбавитися від них. Набагато корисніше використовувати воду з природних джерел, наприклад, “Біовіта”. Бажано, щоб в ній не містилася сіль, оскільки вона має властивість утримувати вологу в організмі. Також не варто використовувати газовану воду. Провідну роль у підтримці здоров’я відіграє кремнієва вода. Її можна зробити самостійно або купити в магазині. У першому випадку знадобиться мінерал, який можна придбати в аптеці. Він заливається чистою водою, взятою з природних джерел. Саме кремній виділяє корисні речовини, завдяки яким настій стає “цілющим”.
Другий варіант – купити готовий продукт. Фахівці рекомендують скористатися мінеральною кремнієвою водою “Сулинка”. Вона відрізняється високою якістю, не містить шкідливих домішок, підходить для лікування і щоденного застосування. Кремнієву воду можна використати не лише для пиття, але й для вмивання.

Користь води для здоров’я шкіри: правила вживання

Фахівці рекомендують дотримуватися певних правил, щоб отримати більший ефект від використання води для поліпшення здоров’я жіночої шкіри:

  • не варто пити занадто холодну воду, бажано щоб вона була теплою або майже гарячою (в ідеалі, температурні показники води і організму повинні збігатися);
  • краще пити столову або кремнієву воду, в яких вміст корисних речовин є оптимальним;
  • не рекомендується піддавати воду кип’яченню, особливо занадто довго, оскільки під впливом високих температур її корисні властивості зменшуються.

Таким чином, якщо відновити водний баланс свого організму, то можна зміцнити власне здоров’я, що позитивно позначиться на стані внутрішніх органів і шкіри. Пийте якісну воду і випромінюйте природну красу!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *