Новорічні зачіски до 2016 року: стильно і красиво [draft]



Напередодні Нового 2016 року кожна жінка і дівчина хоче виглядати красиво і привабливо. Для цього недостатньо тільки надіти красивий одяг, а необхідно зробити ще макіяж і укладання, які підкреслять вашу привабливість. Хорошими варіантами для новорічних зачісок в 2016 році будуть:

  • локони і гладкі пасма;
  • коси (ажурні, “водоспад”, “корона”);
  • об’ємні пучки.

Новорічна зачіска з локонів і гладких пасм

Для того, щоб створити неповторні локони на вашому волоссі, потрібно буде дотриматися ряду умов. Насамперед необхідно вимити голову перевіреним шампунем, потім злегка підсушити волосся феном. Після цього нанесіть гель з м’якою текстурою, який не сприятиме склеюванню пасм, а, навпаки, допоможе надати їм форми.Потім, використовуючи щипці для волосся, випрямите їх, злегка закручувавши. У вас вийдуть завитки, які треба відразу ж закріпити затисками, поки волосся залишається гарячим. Коли ви виконаєте усі пасма і завитки, зніміть затиски, зробіть легке начісування у коренів і розчешіть. Отриманий результат треба закріпити лаком для волосся.

Новорічні зачіски з кіс

Новорічних зачісок з кіс існує величезна кількість, починаючи від найпростіших і закінчуючи найскладнішими. Розглянемо три основні види, які будуть актуальні в 2016 році:

  • ажурна коса;
  • коса-водоспад;
  • коса-корона.

Ажурна коса може використовуватися як на урочисті заходи, так і на Новий рік. Вона виглядає дуже красиво, романтично і кокетливо. Техніка її виконання практично нічим не відрізняється від звичайної, і сплести її може кожна.Досить злегка витягати пасма з однією або з двох сторін під час плетіння звичайної коси. Так зачіска вийде повітряною. Якщо витягати пасма тільки з одного боку, то таку косу можна буде використати для утворення кольорів. Для цього її скріплюють колечком і в центрі вставляють декоративну шпильку.Коса-водоспад гармонійно вписуватиметься у святкову атмосферу.
Вона може бути виконана як з одного боку голови, так і з двох. Для того, щоб виконати таке укладання, необхідно розділити волосся рівним проділом посередині голови. Після цього у скроні виділяємо досить велику ділянку пасма і розділяємо її на 3 частини. Починаємо плести звичайну косу, зробивши усього лише 1-2 витки. Потім опускаємо нижнє пасмо через плетіння, і додаємо нову з верхівки у вигляді променя. Виконуємо цю операцію для кожного подальшого витка. Можна плести до тих пір, поки плетіння не виявиться на протилежній стороні голови. Потім кінець закріплюємо маленькою гумкою під колір волосся і ховаємо за допомогою шпильок або невидимок.
Коса-корона підійде усім, хто має красиве довге волосся. Виконується така новорічна зачіска з косою не складно. У основі йде французька коса. Для того, щоб створити таку косу, необхідно виділити круглу область волосся на голові і зав’язати гумкою. Потім беремо пучок біля вуха і починаємо плести косу, кожного разу додаючи в неї пучки волосся з одного боку з основної маси, а з іншою з хвоста. Продовжувати плести слід по кругу голови. Вільне волосся заплітаємо в звичайну косу і ховаємо під волоссям.Новорічна зачіска готова.

Новорічні зачіски з об’ємними пучками на голові

Пучки на голові у сучасному світі досить широко поширені, тоді як об’ємні пучки вже забуте минуле. Проте вони виглядають не менш ефектно в порівнянні з іншими зачісками. Для того, щоб створити такий пучок знадобиться обруч-гумка. Насамперед збираємо волосся в хвіст і надіваємо обруч, злегка підтягуючи їх за допомогою кінчика прямого гребінця. Потім беремо невелике пасмо і робимо легке начісування. За допомогою шпильки закріплюємо волосся, заздалегідь згорнувши їх кілька разів. Проробляємо цю ж операцію з волоссям, що залишилося, і фіксуємо лаком. Зачіска готова.Детальніші інструкції представлені на відео.http://youtu.be/0wGDzpZ1MQQ
Таким чином, можна зробити висновок, що новорічних зачісок існує величезна кількість, і кожна жінка може зробити свій вибір на користь того або іншого варіанту. Вибираючи зачіску на Новий 2016 рік, необхідно пам’ятати, що вона повинна підкреслити ваш стиль і образ, створюючи гарний передноворічний настрій.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *