Як стати багатою?

Ви хотіли коли-небудь стати багатою? Якщо так – то наскільки? І чи насправді ви цього хочете? Швидше за все, ви погодитеся, адже кожен хоче жити, не хвилюючись через зайві копійки. Але справа-то якраз в тому і полягає – щоб стати багатою, знадобляться гроші. Комусь багато, комусь мало, але знадобляться. А де їх узяти? Намагатися заощадити, не купуючи собі необхідні речі і увесь час працювати, працювати і ще раз працювати? Зовсім ні. Навіть навпаки – подібний варіант може стати згубним. Якщо, приміром, ви відмовитеся від улюбленої кави або від зустрічей з друзями, перестанете відпочивати після роботи, то єдине, чого ви доб’єтеся – зниження працездатності, радості від життя, мотивації, елементарного гарного настрою. З такими показниками навряд чи можна досягти багатства і успіху. Виникає питання: так в чому ж полягає секрет досягнення багатства? Все дуже просто: необхідно слідувати своєму покликанню в житті і призначенню. Можна, звичайно, сказати: не подобається робота і що з цього? Тисячі людей займаються нелюбимим напрямом і нічого начебто. І ось тут якраз і полягає те саме “нічого”. Щоб самостійно стати багатою людиною, треба обов’язково займатися улюбленою справою і знати як перетворити його на бізнес.  Інакше, навіть багатство, що несподівано звалилося на вас, рано чи пізно зникне, оскільки важко добитися успіху там, де зовсім не хочеться.

Як стати багатіше сучасній жінці?

Планування цілей. У вас є план по досягненню багатства? Ви вже записали його на папір? Якщо ні, тоді швидше записуєте, чітко розподіляючи все за пунктами, оскільки ваш геніальний проект ризикує поступово сховатися за щільною пеленою буденних думок. Якщо ж ви записали свій план на папір, то чи готові ви неухильно виконати усі його пункти? Ви зможете зуміти надихнути себе в потрібний момент, щоб виконання цього плану доставляло тільки задоволення? Чи є у вас можливість дещо змінити його у тому випадку, якщо важко дотримуватиметься усіх пунктів? Якщо на усі питання ви відповіли ствердно, то вас можна привітати, оскільки рано чи пізно ви доб’єтеся свого. Мабуть, зараз варто згадати про деяких людей, які вірять в прикмети і вважають, що будь-яка запланована справа знаходиться в небезпеці. На жаль, через страх “зурочення” ці люди власноручно позбавляють себе усіх можливостей здійснення своїх бажань. Хтось просто не уміє швидко реагувати і міняти свої плани відповідно до обставин, що виникають. Комусь просто лінь планувати своє майбутнє. З усіх цих причин, найважливіше, що треба зробити в першу чергу – скласти план досягнення багатства. Потім приміряйте на себе роль (стан) успішної і багатої людини і дайте відповідь собі на наступні питання:

  1. Ви можете похвалитися правильним станом для того, щоб стати успішною людиною?
  2. Як часто вам припаде емоційно налаштовуватися на роль багатої і успішної людини?
  3. Чи зможете ви входити в стан багатої і успішної людини у будь-якій ситуації, коли це знадобиться?

Як стати побагатіше?

Цілком можливо, що ви, самі про це не замислюючись, впродовж дня можете входити в стан багатої людини (тобто чітко представляти і відчувати себе заможною людиною, а не такою, що перебивається на “три копійки”). При цьому, тільки відчувши його, ви можете відразу виходити з нього, бажаючи таким чином заощадити свою працездатність? Швидше за все, саме в цьому і полягає увесь ключ до ефективності. Можна годинами битися над однією і тією ж роботою, знаходячись в незібраному стані і використати усі свої можливості, у кращому разі, на третину. А можна, попросту, увійти до стану геніальності, за невеликий час зробити усю необхідну роботу, після чого вийти із стану геніальності.

Як стати багатим і успішним, якщо ви дівчина?

До питання про ризики. Як ви думаєте, чи треба ризикувати для того, щоб стати багатим? Чи можна цьому навчитися і, якщо так, то як? Це питання, насправді, є дещо складнішим, ніж здається на перший погляд. Як правильно ризикувати у бізнесі? Цьому теж слід вчитися. Багато людей, що зуміли самостійно зробити свій стан, розорялися по кілька разів. Разом з цим набуваючи безцінного досвіду, навчаючись на власних помилках. Благо на сьогодні можна записатися на будь-які курси по особистому розвитку, тому ви можете спокійно набувати цього досвіду і знання без матеріального збитку для себе.

Бажано виконати один невеликий експеримент – спробуйте подумки подвоїти свій нинішній доход і зрозуміти, наскільки вам з ним комфортно. Після чого помножити його вдесятеро, в сто, в тисячу. Вам так само зручно? Чи все-таки проявляються якісь обмежуючі думки про те, що чесним способом таких грошей не заробити, а навіть якщо і заробити їх все одно вкрадуть? Необхідно ретельно проаналізувати усі свої переконання, залишивши лише корисні і позитивні. Після того, як наведений лад у власних думках, необхідно навести порядок навколо себе. Озирніться і подумайте, чи усі речі, що оточують вас зараз, дійсно вам потрібні? Можливо, частина з них вже давно пора викинути? На які принципи ви спираєтеся, купуючи ті або інші речі? Заради престижу і задоволення або від страху з приводу того, хто і що про вас подумає? Чи коштують усі ці речі тих грошей, які були на них витрачені? Спробуйте скласти список своїх улюблених занять і зрозуміти, яке з них може принести вам багатство?

Ця дуже важлива умова в досягненні багатства – займатися саме тією справою, яка приносить вам задоволення незалежно від обставин. Окрім цього, такою ж важливою і обов’язковою умовою в досягненні успіху стане наполегливість. На жаль, багато людей, знаходячись від бажаної мети на відстані усього лише витягнутої руки, пасують і не роблять останній крок. Відповідно, не отримуючи нічого, окрім розчарування. Адже багатство – це те, що збільшується поступово. На самому початку шляху воно наростає дуже повільно, зате потім – швидше і помітніше.

прикмети стати багатою, як стати багатим, шо зробыты шоб статы багатою, Як стати багатою

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *