Як встановлювати ігри на самсунг

Мобільний телефон вже давно не просто засіб зв’язку, а повноцінний мультимедійний пристрій. З його допомогою ми можемо відмінно провести дозвілля за переглядом цікавого фільму, прослуховуванням музики або за грою. У міру еволюції стільникових телефонів, еволюціонують і ігри – багато телефонів фірми “Самсунг” дозволяють грати не в просто двовимірні, але і в повноцінні тривимірні ігри. Для установки ігор можна використати один з нескладних способів.

Використайте комп’ютер для завантаження ігор на телефон. Для цього вам знадобиться дата кабель, драйвера для телефону, а також програмне забезпечення для синхронізації. Зважайте на те, що усі ці компоненти повинні підходити саме до тієї моделі телефону, на яку ви хочете встановлювати ігри. У більшості випадків, ви знайдете усе вищезгадане в комплекті з телефоном, інакше скористайтеся пошуковою системою для того, щоб знайти драйвера і програмне забезпечення. Дата кабель же можна знайти в магазині стільникового зв’язку. Встановіть драйвера і програмне забезпечення для синхронізації на комп’ютер. Підключіть стільниковий телефон і переконайтеся, що комп’ютер “бачить” його. За допомогою пошукової системи знайдіть спеціалізовані сайти, присвячені контенту для вашої моделі телефону і викачайте потрібні вам ігри. За допомогою ПЗ для синхронізації скопіюйте викачані файли в пам’ять телефону. Перезавантажте телефон через комп’ютер, після чого відключіть телефон від комп’ютера через “Безпечне витягання пристрою”.

У разі, якщо у вас немає можливості для синхронізації, ви можете викачати потрібні вам ігри, використовуючи браузер телефону. Знайдіть ігри, які ви хочете скачати, за допомогою комп’ютера і впишіть посилання на файл у браузер телефону, після чого скачайте гру. Звичайно, можна знайти потрібний вам сайт і за допомогою телефону, але в цьому випадку ви витрачаєте зайві гроші на перегляд інтернет-сторінок. Ви також можете скачати потрібні вам ігри з телефонів друзів. Внаслідок того, що на усіх телефонах фірми “Самсунг” встановлений інтерфейс bluetooth, можлива передача даних з іншого телефону. Все, що вам потрібно – це активувати цей інтерфейс в налаштуваннях і попросити свого знайомого передати гру за допомогою bluetooth- з’єднання. Підтвердіть отримання файлу і дочекайтеся закінчення передачі. Збережіть отриманий файл в теці “ігри”. Тепер ви зможете без зусиль встановлювати ігри на самсунг телефони. Пробуйте. 

неможу встановити гру на андроїд, скачати програму для встановлення ігор на самсунг

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *