Як красиво зав’язати палантин на шиї [draft]



Палантин – це хустка великих розмірів, один з найбільш універсальних предметів жіночого гардеробу. Носити його можна у будь-який сезон, він здатний зігріти навіть в холод, але сучасні жінки часто використовують його як прикрасу. Палантин, красиво зав’язаний на шиї, підходить під пальто або куртку, робить образ завершеним. Відомі різні способи зав’язання цієї хустки. Кожен з них має свої особливості і допомагає доповнити певний образ. У цій статті представлені 11 способів, за допомогою яких можна зав’язати палантин. Напевно один з них точно припаде вам за смаком!

Різні способи зав’язання палантина на шиї

Залежно від того, яким способом зав’язати палантин на шиї, міняється образ. Вважається, що кожна жінка просто зобов’язана мати у власному гардеробі декілька моделей хусток, що відрізняються фасонами і відтінками. Якщо розуміти, як зав’язати палантин на шиї красиво, легко перетворити свій зовнішній вигляд настільки, що завидно стане навіть найрозбірливішим модницям.

Спосіб 1: подвійне кільце

Щоб зав’язати палантин на шиї під пальто цим способом, потрібно буде виконати декілька нескладних дій. Подвійне кільце можна зробити таким чином. Перекинути палантин через плечі, двічі обернувши навколо шиї. Потім зав’язати кінці хустки спереду. Отримане кільце перекрутити в центральній частині.
Палантин, зав’язаний таким чином, красиво виглядає як з пальтом, так і з курткою.

Спосіб 2: французький вузол

Зав’язати палантин або шарф під пальто цим способом досить просто. Треба просто скласти його в два рази, а потім обернути навколо шиї. Далі один кінець палантина слід просунути через петлю. Аналогічні дії здійснюються з другим кінцем, проте він просовується спочатку під петлю, а потім згори її. На фото показано, як швидко зав’язати французький вузол з палантина.
Такий спосіб є відповідним для зав’язання, як тонкої хустки, так і теплого зимового шарфа. Що стосується холодної пори року, французький вузол з вовняного палантина захистить грудну клітку, плечі і шию від переохолодження.

Спосіб 3: намисто вузлом

Якщо зав’язати палантин цим способом, виходить красивий вузол у вигляді намиста. Він вдало поєднуватиметься з весняним пальтом, але також підходить для холодної пори року, особливо за наявності високого коміра.Щоб зробити з палантина намисто вузлом, досить перекинути його через шию, потім одним кінцем обернути долоню, іншою рукою просунути його крізь отриману петлю. Так утворюється вузол.
Не слід затягувати його до самого кінця, треба просунути в отриману петлю протилежний край палантина.

Спосіб 4: намисто

Цей спосіб зав’язання палантина припускає складання його уподовж удвічі. В результаті він придбає форму шарфа. Потім слід зв’язати діагональні кінці між собою.Далі шарф надівається так, щоб отриманий вузол виявився ззаду, потім обертається неодноразово навколо шиї.
Палантин, зав’язаний як намисто, виглядає красиво, а також захищає від низьких температур. Його можна носити під пальто, пуховик або інший верхній одяг. У будь-якому разі він допоможе завершити образ і дозволить виглядати романтичніше!

Спосіб 5: двосторонній поворот

Щоб зав’язати палантин цим способом, краще використати двосторонню модель хустки з різними орнаментами. Шарф обертається навколо шиї так, щоб були помітні обидві сторони. Як це здійснити, видно на фото.Варто відмітити, що це простий спосіб зав’язання хустки. Якщо правильно вибрати модель, палантин виглядатиме красиво і оригінально.

Спосіб 6: затишне обгортання шиї

Щоб захистити шию від холоду, досить обернути палантин кілька разів навколо неї і зав’язати кінці в півтора вузли.Потім цей вузол слід підвернути під петлі шарфа.Завдяки такому способу зав’язання палантина можна не лише доповнити образ чарівним аксесуаром, але і захистити себе від спекотливого вітру, оскільки майже уся шия закрита.

Спосіб 7: краватка


Палантин або довгий шарф необхідно обернути навколо шиї не занадто щільно. Потім кінці зав’язуються на підлогу вузла. Потім цей напіввузол слід сховати під вільною петлею.Таким чином, вийде своєрідна краватка з палантина. Зав’язати його дуже просто, а виглядає він надзвичайно красиво і жіночно.

Спосіб 8: шаль

Палантин можна зав’язувати не лише навколо шиї. Аксесуар можна використати у вигляді шалі, якщо зав’язати його певним чином навколо плечей. Переваги такого способу зав’язання полягає в можливості зігрітися в холодну пору року. Також палантин у вигляді шалі підійде для прогулянок вечірньої пори доби навесні.
Досить обернути палантин навколо плечей і зав’язати його кінці наполовину. Після цього напіввузол затягується на лопатках сильніше. Основну частину палантина треба опустити нижче, щоб закрити напіввузол на спині.

Спосіб 9: класичний спосіб

Щоб зав’язати палантин або шарф класичним способом, треба скласти аксесуар удвічі в довжину.Потім необхідно розмістити його на шиї так, щоб петливши і кінці звисали перед грудьми. Кінці палантина протягуються в петлю, а потім шарф затягується. Дійсно, це дуже простий спосіб, який, проте, вже багато років не втрачає своєї актуальності!

Спосіб 10: плетений палантин

Палантин великої довжини необхідно покласти на плечі. Кінці шарфа вимагається зав’язати половиною вузла, щоб він доходив приблизно до рівня грудної клітки. Правий кінець треба протягнути в петлю, яка утворилася між шиєю і вузлом. Потім необхідно знову виконати напіввузол з аналогічними кінцями.Після цього треба повторювати другий крок до тих пір, поки кінці істотно не коротшатимуть. Щільність затягування петлі регулюється самостійно і залежить від особистих переваг. Головне, щоб палантин було зручно носити.
Якщо підібрати гардероб правильно, палантин, зав’язаний у такий спосіб, виглядатиме досить ефектно.

Спосіб 11: внутрішня петля

Для створення внутрішньої петлі з палантина необхідно обернути його навколо шиї і плечей. Досить одного разу, головне, щоб кінці аксесуара були біля живота. Після цього їх слід протягнути в петлю на шиї зсередини.При зав’язанні палантина важливо звертати увагу на фасон і стиль пальта або іншого верхнього одягу. Необхідно, щоб шарф не лише забезпечував захист від холодного повітря, але і вдало доповнював образ. Жінка, яка правильно носить палантин, виглядає привабливо.

Відео: способи як красиво зав’язати палантин на шиї

Палантин можна використати в якості доповнення до основного убрання, а також у вигляді самостійного елементу одягу. Він відрізняється універсальністю і практичністю. Проте деякі жінки здійснюють помилки, підбираючи палантин, не враховують пропорції власної фігури. В результаті, замість привабливого зовнішнього вигляду, можна, навпаки, отримати громіздкі плечі.Як красиво зав’язати палантин на шиї, можна побачити на відео.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *