Як провести випускний вечір в 11 класі? [draft]



Ось і закінчується безтурботна шкільна пора, попереду складання вступних іспитів у вищі навчальні заклади і випускний вечір, що запам’ятовується, перед виходом у доросле життя і просто вкрай потрібний. Це свято діти пам’ятатимуть усе своє життя, тому до його проведення необхідно підійти максимально серйозно. До випускного в 11 класі слід готуватися заздалегідь, адже витрати будуть відносно високими, тому на батьківських зборах потрібно вирішити, де і як пройде випускний вечір, оскільки від цього залежатиме бюджет урочистого заходу.

Ідеї з організації випускного вечора

Спершу необхідно розглянути декілька варіантів проведення свята, наприклад, вечір може бути проведений в кав’ярні, ресторані, за містом, у клубі або в іншому місці. Якщо поміркувати, то випускний вечір можна провести дуже оригінально, наприклад, увесь клас може поїхати до Парижа на вихідні – це буде дуже романтично і запам’ятається на все життя. Багато хто скаже це дуже дорого, але якщо порахувати витрати на випускний вечір, то вони будуть співмірними з витратами на подорож. Після того, як рішення буде ухвалене, слід приступити до розробки сценарію свята.

Сценарій випускного вечора, 11 клас

Після того як розв’язані загальноорганізаційні проблеми, настає черга розробки сценарію випускного вечора, що є відповідальним завданням. У сценарії необхідно передбачити:

    1. Офіційну частину, де будуть сказані теплі слова і побажання на адресу учнів, учителів і батьків.
    2. Розважальну частину. Заздалегідь діти повинні вивчити веселі сценки, вірші та пісні. Доречно передбачити проведення вікторин і конкурсів, переможцям та учасникам яких обов’язково необхідно вручати пам’ятні подарунки,  грамоти і дипломи. 

3. Танець – це може бути випускний танець, наприклад, вальс, а якщо вечірка тематична, то танець має бути таким, що відповідає темі, бажано підготувати танець з батьками і вчителями, адже вони всі 11 класів завжди були поруч, любили і підтримували нинішніх випускників.Мікс танців для випускного:

4. Ефектний фінал вечора. Можна запустити в небо повітряні кульки як символ прощання зі школою.

5. Музика. Протягом свята має звучати ідеально підібраний музичний супровід.

До речі, сценарій можуть розробити як батьки, так і випускники. Хоча сценарій, розроблений самостійно, може, і не буде ідеальним, проте він обов’язково демонструватиме щирість і душевність, адже діти були разом протягом 11 років і знають один одного дуже добре.

Основні статті витрат

Статті витрат випускного вечора складаються з декількох основних моментів:

    1. Вибір святкового вбрання. Залежно від місця проведення випускного необхідно підготувати вбрання, наприклад, якщо вечір проходитиме в ресторані або в палаці культури, то обов’язковими є вечірня сукня, елегантний чоловічий костюм, стильне взуття, макіяж і, звичайно ж, модна зачіска. Якщо випускний вечір тематичний, наприклад: вечірка в стилі 60-х або джазовий вечір у нічному клубі, то вбрання має відповідати стилю. Для поїздки за кордон, необхідно заздалегідь підготувати закордонні паспорти і відкрити візи.
    2. Оренда і прикраса приміщення.

3. Вибір святкового меню.

4. Запрошення професійного ведучого випускного вечора або ді-джея.

5. Організація фото- і відеозйомки свята.

6. Організація транспорту.

7. Складання оригінальних запрошень для всіх учасників випускного балу.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1834 -gXhfN9WXqIGUdw4eNLo7wt7eGnrgVA5gyG0Trz1cX9MJU2xeDUhFlBMW3LsvILN b08f9d54368e2d71a444990b0fe66d06d4180527&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic66uCIg23qh8iRG98qeIXme, чоловіча мастурбація в воздушні шарики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *