Що можна і чого не можна пробачити чоловікові? [draft]



Для кожної жінки важливо навчитися розуміти, де проходить межа між любов’ю до чоловіка і повагою та любов’ю до себе. Прощати, безумовно, потрібно багато чого. І жінка, яка має таку навичку, безцінна. І навіть є думка, що немає нічого, чого пробачити не можна, тобто пробачати потрібно все, але чи варто продовжувати стосунки з людиною, яка заподіяла Вам біль і страждання? Зберігати в душі образу навіть після розлучення не варто: відгукнеться проблемами з душевною рівновагою. Звичайно, питання: “Що можна і чого не можна пробачити чоловікові?” – індивідуальне, але все ж є типові ситуації, які ми і розглянемо.
Отже, чого не можна пробачити чоловікові або після чого не варто продовжувати стосунки:

  • згубні звички, алкоголізм, наркоманія та ігроманія. Ці звички руйнують сім’ю і любов. Якщо чоловік не здатний порвати з ними, то він не любить Вас, і Ви не його людина. Не затримуйте себе і його, чим швидше підете, тим швидше він знайде ту, заради якої все зробить;
  • фізичне насильство з боку чоловіка – поширене явище на пострадянському просторі. Щоб терпіти і чекати на зміни, Ви не маєте часу. У Вас одне життя і витрачати його на завмирання перед кожним його помахом руки – безглуздо. Адже про любов не йдеться, оскільки чоловік у такий спосіб самостверджується за рахунок слабкої жінки. І сама жінка не може любити його, бо любити вона не вміє, вона навіть себе не любить. Ім’я такого союзу – садомазохізм. Краще залишитися однією, вільною духом, як птах – літати, ніж плазувати ногах і чекати на удар.

Усі інші випадки не мають однозначної відповіді. У кожній окремій ситуації необхідно розбиратися індивідуально. І ще можна зазначити групу жінок, гордість яких переходить усі межі і заважає побудувати гармонійні стосунки. Вони не можуть пробачити коханому навіть невеликі провини, це ускладнює життя, передусім їм самим. Є також категорія жінок, які провокують чоловіків на помилки. Вони беруть на себе турботи про чоловіка, як про дитину, диктуючи, що вдягати, куди можна ходити, з ким спілкуватися, а з ким -ні, навіть вказують, чого не можна їсти чоловікам. Під таким тиском і за всеосяжної задушливої любові, чоловікові важко не оступитися. Намагаючись вийти з-під контролю дружини, він часто здійснює необдумані вчинки, що призводять до провини.
Насамкінець зазначимо, що любов і стосунки потребують постійної роботи над собою. Пізнавати один одного і прощати – цей кращий засіб для збереження сім’ї. Легко зруйнувати те, що деякі не можуть збудувати.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *