Як підібрати одяг для повних людей? [draft]



Усі ми різні і дві однакових людини якщо є, то можна сміливо стверджувати – вони явно живуть у різних країнах і, швидше за все, навіть на різних континентах. Та і схожість буде лише поверхнева. Такі вже ми люди, начебто і схожі: руки, ноги, очі і так далі, а водночас, до кожного потрібний індивідуальний підхід, особливо у виборі одягу.

Як не помилитися при виборі одягу для повних людей?

Жінки і чоловіки, маленькі й дорослі – всі люди із зайвою вагою комплексують, що є величезним недоліком. Хоча нічого складного в тому, щоб виглядати відмінно, навіть за наявності зайвих кілограмів, немає. Уся магія полягає в правильному підборі одягу для повних людей. І для цього необхідно враховувати декілька чинників:

    1. Не варто вертітися дзигою перед самим собою. Станьте перед дзеркалом і подивіться на своє тіло. Визначте конкретно ті ділянки, які Ви хочете приховати під одягом.
    2. Визначтеся з розміром, який Вам потрібний. Якщо самостійно це зробити проблематично, сходіть до кравця. Тут важливо не помилитися, адже занадто облягаючий, або навпаки, широкий одяг виглядатиме на Вас, м’яко кажучи, неестетично.
    3. Після перших двох дій, визначите тип фігури. Їх декілька: тип А – якщо нижня частина тіла на декілька розмірів більша за верхню; тип V – вузька талія і стегна, але широкі плечі і великі груди; тип H – груди і стегна приблизно однакового розміру, а талія більше розміром; тип Х – груди і стегна округлі, а талія тонка; тип О – об’єми талії та грудей практично рівні, а середня частина тіла виділяється.
    4. Не будьте відчайдушним прибічником старого або надмодного. Одяг, що вийшов з моди, для повних жінок або чоловіків на Вас не сидітиме, оскільки він виставить назовні всі вади Вашої фігури. Дуже модно – аналогічно, що не треба приховувати, обов’язково приховається, а те, що треба – буде як біла пляма на чорному тлі. Чудовою альтернативою вибору одягу для повних служать спеціальні магазини для людей із зайвою вагою, які є у багатьох містах. Як правило, в них продаються речі, виготовлені провідними дизайнерами, що спеціалізуються на пошитті такого роду нарядів. Узяти хоч би Ешлі Стюарт або Марка Джакобса.

Рекомендації експертів моди

Після того, як Ви врахували всі рекомендації, варто послухати поради стилістів і дизайнерів. Одяг, який вони пропонують повним людям. Порада 1. До відвідин крамниці  врахуйте, що для людей з надмірною вагою ідеальним варіантом є однотонний одяг. Не треба купувати яскраво прикрашений, фактурний наряд із дрібними деталями. Порада 2. До одягу чудово пасуватимуть великі прикраси. Тут – політ фантазії. Прикрашаючи себе золотом або біжутерією, ми в такий спосіб компенсуємо однотонність одягу. Порада 3. Використайте деталі гардеробу, щоб підкреслити або приховати вади. Наприклад, вільний тонкий ремінь під колір сукні візуально зробить талію менш об’ємною, а легка шовкова хусточка приховає шию і візуально поправить підборіддя. Порада 4. Носіть панчохи і сумки завжди на тон темніше, ніж основний одяг. Сумка має бути об’ємною, не імпровізуйте з мінімалізмом.
Порада 5. Уникайте горизонтальних смуг, великих круглих малюнків або яскравих візерунків на костюмі – все це тільки додасть об’єму.Значущим чинником є взуття. Намагайтеся обходитися без тонких шпильок і дуже високої платформи. Зверніть увагу на закриті спереду туфлі. Для вас головна максимальна зручність і завершеність загального образу. Дизайнери рекомендують середнє за висотою платформене взуття, або товстий каблук. Коли Ви врахуєте дані рекомендації, то без зусиль визначитеся з цікавим одягом, що пасує Вам, ураховуючи особливості Вашої статури. Ви навчитеся одягати себе самі, або поясните продавцеві в крамниці, що саме Вам треба. Чим більше конкретних побажань, тим краще.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *