Жіночий діловий костюм або офісний одяг для жінок, для дівчат



Жіночий діловий костюм або офісний одяг для жінок, для дівчат – поєднання кольорів в одязі. У гардеробі кожної сучасної дівчини, яка працює в офісі, або бізнес леді обов’язково має бути хоча б один діловий костюм. Ми вже писали про вільний діловий стиль для жінок, а в цій статті ми детально розберемо особливості ділового одягу для дівчат цього року. Звичайно, усім відома приказка “зустрічають по одягу, проводжають по розуму”. І вона абсолютно вірна для дівчат, які працюють в офісі. Треба ретельно продумувати, що одягнути на роботу і виглядати відповідно до місця і часу. Пам’ятайте, що зовнішній вигляд дівчат, які працюю у великих компаніях, особливо важливий. Більше того, офісний одяг для дівчат (діловій леді) – це її стратегічна зброя.

Постійно, красиво виглядати подобається не кожній жінці, але кожна зобов’язана дотримуватися хоча б основних правил етикету. Тому при виборі ділового костюма треба приділяти більше уваги і часу, тільки так можна підібрати максимально відповідний для себе стиль. Не слід вибирати перший відповідний за розміром костюм, він має бути ідеальним не лише з точки зору розміру, але і з точки зору стилю. Ну, що ж, почнемо.

Жіночі костюми для офісу

Жіночий діловий костюм або офісний одяг для жінок, для дівчат. Спершу варто засвоїти одне головне правило, в гардеробі ділової жінки не мають бути присутніми дешеві речі. Але це не означає, що треба, неодмінно, купувати найдорожчий костюм і потім трястися над ним, як над кришталевою вазою. Офісний одяг для жінок повинен лише виглядати як у офісного працівника. Отже, речі для офісу мають бути дорогими, але підйомними за вартістю. Зверніть пильну увагу на довжину спідниці офісного костюма. Якщо костюм призначений для роботи в серйозній компанії, то довжина спідниці має бути майже до середини колін. Таким чином, у поєднанні зі взуттям на високому каблуці, спідниця подовжить фігуру.

Жіночі офісні костюми зазвичай складаються з піджака, штанів і спідниці. Якщо ви ставите питання, що краще вибрати в офіс штани або спідницю, то враховуйте час, в який ви працюєте. Якщо це денний час, то варто надіти піджак із спідницею, якщо у вечірнє, то піджак зі штанами. Це найбільш вірний варіант. Якщо виріз жіночого жакета(піджака) не сильно глибокий(довгий), то можна обійтися без блузи під ним. Жіночий діловий костюм або жіночий одяг для офісу, для дівчат. Офісні кольори. Поєднання кольорів в одязі для офісу. Жіночий діловий костюм не терпить яскравих зухвалих кольорів, які сильно привертають увагу до себе. Нехай це будуть строгі кольори холодних відтінків.

Вибираючи ділові костюми для жінок на треба використати багато кольорів, їх повинно бути максимум три. Одного кольору в офісному одягу мають бути не більше двох елементів, інші ж речі в костюмі повинні поєднуватися за кольором з усім діловим костюмом. Ідеальні поєднання кольорів в офісному костюмі: чорний з білим, усі відтінки синього, бежевий колір і сірий. Це досить прості і зрозумілі кожному правила вибору жіночого костюма, які зрозумілі кожному. Запам’ятайте їх, і ви завжди блищатимете в офісі, і просування по кар’єрних сходах буде вам забезпечено.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: офисни костюми, жіночий діловий одяг фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *