Чи продовжувати стосунки, якщо любов пройшла? [draft]



Ще вчора на побачення Ви збиралися годинами. Хотіли, щоб все було ідеально, адже Ваш обранець – майже принц. Ви слухали його затамувавши подих, сміялися над жартами, а під час його дотиків по шкірі пробігали мурашки. Сьогодні Ваші зустрічі перетворились на звичку. Розмови не приносять задоволення, адже Ви все чіткіше розумієте, що ніколи не станете однодумцями. Навіть сваритися Вам набридло. І раптом починаєте замислюватися над тим, що робити, якщо немає кохання? Що відбувається у Ваших стосунках? Криза? Перевірка долею? Або ж просто Ви нарешті зрозуміли, що поруч була не Ваша людина?

Що таке закоханість і любов?

Передусім слід розрізняти закоханість і любов. Любов не може пройти і не може виникнути з першого погляду. Любов – це енергія, це праця, це бажання давати, а не брати. Закоханість – гра ваших гормонів, яка пов’язана з викидом в організм великої кількості речовин, що роблять Вас щасливою. Друге почуття нагадує алкоголь.
Закоханістю хочеться насолоджуватися. І вона не вічна. Вона окриляє, одурманює, прикрашає реальність і обранця у Ваших очах, але рано чи пізно минає. Далі в гру вступає Ваш розум. Від Вас залежить, у що трансформується Ваша закоханість. У заміжжя, над яким  необхідно буде працювати, проявляючи мудрість, стримуючи емоції, навчаючись розуміти один одного з півслова. Теплі почуття можуть перетворитися на ненависть, коли стосунки закінчуються не з Вашої ініціативи.

Після цукерково-букетного періоду також може настати дружба, бізнес-відносини, період звичайного сексу без зобов’язань, або ж Ви набудете досвіду і знань того, яких людей в майбутньому треба обійти десятою дорогою в швидкому темпі і з підскоком.

Як зрозуміти, що любов пішла?

Для того, щоб зрозуміти, що Ваша любов пішла, просто порівняєте свій емоційний стан на першому побаченні і сьогодні. Уявіть чоловіка з іншою жінкою. У Вас виникло почуття ревнощів? Тоді почуття все ще залишилися. Страшніше байдужість, бо це кращий спосіб зрозуміти, що немає любові. Не важко усвідомити і те, що любов чоловіка минула. Раніше йому постійно хотілося тримати Вас за руку, говорити компліменти і його збуджував навіть Ваш сексуальний погляд. Проте якщо почуття остигнули, чоловікові менше хочеться сексу, більше алкоголю і комп’ютерних ігор. Він вже не хоче Вас дивувати, піклуватися і радувати.

Що робити, якщо почуття остигнули?

Якщо Ваші почуття охолонули, пам’ятайте, що після зими завжди настає весна. У Ваших руках є спосіб переходу з партнером на вищу стадію стосунків. Раніше Ви не вставали годинами з ліжка, а тепер інтим буває раз на тиждень? Чому б тепер не проводити ночі, розмовляючи один з одним. Як пройшло дитинство Вашого чоловіка? Про що він мріяв? Чого хоче добитися зараз? Станьте вірним помічником свого партнера, повірте в нього, побачте не лише його красиві блакитні очі, але й спробуйте розгледіти в ньому особистість.

Якщо закоханість пройшла, то Ви можете нарешті тверезо оцінити якості Вашої “половинки”. Ви хочете дітей від цього накачаного красеня, або він був украй необхідним тільки для спільних аватарок, які набирають багато вподобайок?
Якщо любов минула, не впадайте у відчай. Хочете Ви цього чи ні, але у Вашому житті ще буде багато сонячних днів, коли Ви відчуєте справжнє щастя. Просто виявіть терпіння.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *