Новорічний декор своїми руками: ідеї [draft]



Новий рік настане, навіть якщо його не зустрічати. Проте ті, хто підготують новорічний декор відповідно до переваг символу, обов’язково потраплять у фаворити. Як же повинен виглядати новорічний декор для дому, щоб у прийдешньому році удача Вас не оминула?

Новорічний декор приміщень

Зустріч зимового свята розпочинається з новорічного декорування дому. Якщо Вам подобається розвішувати по дому сніжинки, то їх можна вирізати із синього паперу, а дерев’яні вази, статуетки та інші дрібнички відмінно впишуться в навколишній інтер’єр.

Святкові прикраси для будинку можуть послужити не одну ніч, тому дерев’яні плафони, рамки для фотографій, а, можливо, якимось особливим чином декорований стілець будуть дуже доречними. Якщо ж є можливість витратити певну суму і хочеться чогось екстраординарного, то можна звернутися в компанію, спеціалізацією якої є декор приміщень до Нового року.

Декор приміщень до Нового року своїми руками

Створювати новорічне декорування інтер’єру можна і самостійно. Для цього необхідно мати в розпорядженні час і 2-3 помічників, якими можуть бути діти різного віку. Подібна діяльність зробить очікування свята ще цікавішим і викличе почуття гордості за свою участь у ній.

Якщо дитина захоплюється вирізуванням по дереву, то інтер’єр може бути прикрашений її роботами. Силует тваринки, вирізаний на пластині, або фігурка зроблять святкове прикрашання кімнати яскравим і неординарним. Хатинка із засвіченою свічкою всередині підкаже символу року, що треба обов’язково зазирнути на вогник, а новорічний декор ялинки переконає її, що Ви очікуєте на диво. Така гостинність обов’язково буде винагороджена удачею в Новому році.

Декор з паперу

Новорічний декор будинку за допомогою паперу криє в собі невичерпні можливості. Адже новорічне декорування передбачає:

  • плакати;
  • гірлянди;
  • сніжинки;
  • ліхтарики;
  • ялиночки;
  • адвент-календар;
  • стінгазету та ін.

Більшість цих предметів купити не можна, так що новорічний декор для дому своїми руками має переваги.

Інші прикраси для Нового року

Новорічний декор своїми руками не обмежується виробами. Застілля, хоч і невелике, все одно буде, і прикрашання приміщення плавно переходить у прикрашання столу.

Тут треба використати сині тони для підбору серветок і скатертини, біля кожної тарілки можна покласти синю сніжинку.

Продовжити тему прикрашання дому на Новий рік можна вже біля ялинки. Навколо неї красиво виглядатимуть свертки з подарунками. Можна встановити одну велику ялинку у вітальні й декілька маленьких в інших приміщеннях, тоді святкове прикрашання квартири буде завершеним.

Як виглядають новорічні доми, або Декор для дому зовні

Святковий дім тільки тоді по-справжньому святковий, коли прикрашання приміщення до Нового року плавно переміщається і назовні. Стосується це тільки тих, хто живе в приватних будинках. Природний білий новорічний декор може створити сніг, але навіть його можна доповнити сніговиком із синім шарфом на шиї і дерев’яною мітлою в лапі або навіть фігурою тваринки.

Усі названі прикраси не обмежуються цими ідеями. Оригінальний декор приміщень на Новий рік, створений завдяки власній фантазії, вітається.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *