Як знайомитися з друзями хлопця?



Перед знайомством з батьками твого хлопця, тебе чекає не менш серйозне випробування – знайомство з його друзями. Від першого враження, яке ти справиш на друзів свого коханого, залежить дуже багато що – адже усі без винятку чоловіки прислухаються до думки своїх друзів. Тому обов’язково запам’ятай правила, як знайомитися з друзями хлопця – і ти успішно пройдеш випробування знайомством!

Не одягайся занадто легковажно. Врешті-решт, ти йдеш розважатися з друзями свого хлопця, а не в нічний клуб для знайомств з іншими представниками сильної статі , тому одягайся відповідно. Ніяких суконь і топів з декольте і туфель на високих підборах – знайомлячись з друзями свого хлопця, забудь про них раз і назавжди. Але водночас пам’ятай про те, що ти дівчина – не намагайся влитися в чоловічу компанію, одягаючись, як хлопець.

Не “липни” до свого бойфренда. Опинившись в новій компанії, цілком природно увесь час знаходитися поряд зі знайомою людиною , але у випадку зі знайомством з друзями хлопця ця звичка може зіграти з тобою злий жарт. Якщо ти не спробуєш поспілкуватися з його друзями, а будеш увесь час тихенько, як мишка, сидіти поряд з хлопцем і мовчати – навряд чи ти сподобаєшся його друзям. Пам’ятай про те, що ти – самостійна особа, покажи своєму хлопцю, що ти подобаєшся оточенню і легко спілкуєшся з його друзями – він напевно це оцінить.

Постарайся трохи краще пізнати його друзів. Спробуй насправді здружитися з друзями свого хлопця у короткий строк. Порозумітися допоможуть не лише загальні інтереси, але і стандартні теми – наприклад, ти можеш запитати, як усі вони познайомилися один з одним. Якщо ти покажеш, що друзі твого хлопця тобі цікаві, ти напевно завоюєш їх симпатію – врешті-решт, кожному чоловікові приємно, коли його слухають з цікавістю.

Дій по ситуації і будь готова до всього. Друзів свого хлопця ти бачиш уперше і, природно, не знаєш, який стиль спілкування прийнятний в цій компанії – тому будь уважна. Спробуй отримати максимум задоволення від спілкування і ні в жодному разі не втуплюйся в телефон, показуючи, що тобі нудно і не цікаво. Спілкуйся однаково і з хлопцями, і з дівчатами. Якщо в компанії твого хлопця є і хлопці, і дівчата, приділяй їм однакову увагу. Звичайно, завжди легше подружитися з іншими дівчатками, але саме від того, як сприйме тебе чоловіче товариство, багато в чому залежить доля ваших стосунків як пари. Якщо друзі твого хлопця одружені або з кимось зустрічаються, поводься максимально коректно і в жодному разі не намагайся фліртувати, щоб завоювати їх симпатію.

Знайомлячись з друзями свого хлопця не заводь розмову про його колишніх дівчат. Зрозуміло, друзі твого обранця знають все про його попередні стосунки, але вияви терплячість і не розпитуй їх про усі пікантні подробиці в першу ж зустріч – це виглядатиме так, як ніби ти просто використовуєш друзів свого хлопця, щоб вивідати все про його минуле.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Як знайомляться хлопці, мої стосунки з друзями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *