Чому не можна дружити з колишнім хлопцем?

“Давай залишимося друзями” – цю класичну фразу з голлівудських мелодрам можна почути і в реальності, адже у чоловіків, на жаль, бракує уяви на те, щоб нормально закінчити стосунки.

“Але ми ж все одно будемо друзями, правда”? – почувши це питання, не поспішай відповісти “Так”. Подумай про ці причини, через якіне можна дружити з колишнім хлопцем: дружба з колишнім – це мука. Ви продовжуєте спілкуватися, але вже просто як друзі – і раптом він робить щось приємне, щось, від чого тобі хочеться посміхнутися і поцілувати його. Але зробити цього більше не можна, і тобі постійно доводиться стримувати свої почуття. Навіщо тобі такі муки? Дружба з колишнім – це неправдива надія. Признайся чесно – якщо він кинув тебе, ти все одно плекаєш надію, що коли-небудь він зрозуміє, кого втратив, і повернеться – то чому б доти не побути “просто друзями”? Подивися правді в очі – він не повернеться, і не варто на це сподіватися, залишаючись друзями.

Ти не хочеш, щоб він зустрічався з іншою. Справжні друзі завжди бажають один одному щастя – але ж, якщо він тебе кинув, навряд чи ти щиро побажаєш йому щастя з іншою? Саме тому щирої дружби з колишнім і не вийде – як тільки він знайде іншу, ти зрозумієш, що підтримувати дружні стосунки з ним занадто важко.

Ви не зможете обговорювати особисте життя один одного. Справжні друзі діляться усім – у тому числі і переживаннями в особистому житті. А чи хочеш ти допомагати йому в вирішенні проблем з його новою пасією? Навряд чи. Тільки уяви, як він почне ділитися з тобою історіями про свою нову дівчину – чи зможеш ти терпляче вислуховувати це?

Ваші спільні друзі Вас не зрозуміють. Усі прекрасно пам’ятають, що ще тиждень тому Ви були парою – і не розуміють, як тепер поводитися, коли Ви як і раніше з’являєтеся скрізь разом, як друзі, але в той же час не зустрічаєтеся. Якщо ти дружиш з колишнім, шанси зустріти справжню любов близькі до нуля. Подумай сама – ну який нормальний хлопець захоче постійно спілкуватися з твоїм колишнім? Адже усі чоловіки за вдачею – власники, і навіть наймилішому і добрішому хлопцеві не сподобається ідея дружби з колишніми.

Дружба з колишнім хлопцем – це шкідливо. Він кинув тебе, розбив твоє серце. Так навіщо і далі продовжувати витрачати на нього свій час? Чом би не згаяти свій час і енергію на людей, які роблять тебе щасливою, замість того, щоб дружити з людиною, яка вже разок-другий тебе зрадила?

жінка постійно спілкується з колишнім, навіщо колишньому знати чи маєш ти хлопця, які пози можна дружити хлопця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *