Як змусити хлопця ревнувати?



Більшість дівчат навіть не підозрюють, наскільки небезпечним і не передбачуваним може бути почуття ревнощів. З цієї причини вони постійно шукають способи, як змусити хлопця ревнувати і пробують їх на практиці, постійно граючись з вогнем. Тому просто необхідно не надто далеко заходити в спробах викликати ревнощі у хлопця і поводитися з цим дуже обережно. А правильними своїми діями і поведінкою можна змусити коханого або колишнього хлопця замислитися про те, що він може втратити або вже втратив.

Намагатися змусити хлопця ревнувати можна з наступних причин. Це може бути елемент родзинки у взаєминах для того, щоб знову розпалити інтерес до себе, повернути в стосунки первинну яскравість і жвавість емоцій. Змусити повернутися минулі стосунки і колишнього хлопця. Освіжити почуття. Для того, щоб розворушити хлопця, розвіяти його самовпевненість і дати йому зрозуміти, що у будь-який момент все може змінитися, якщо він перестане берегти стосунки.

Як викликати ревнощі у хлопця. Перш ніж діяти, необхідно визначитися, які методи досить небезпечні в застосуванні. Зокрема, це фліртувати з друзями хлопця. В цьому випадку можна, особливо якщо перестаратися, отримати репутацію легкодоступної і легковажної дурепи. Обіймати і цілувати іншого хлопця. Цим і першим способом можна викликати лише агресію і неповагу з боку коханого. Виявляти занадто сильну цікавість до інших чоловіків. Порівнювати свого хлопця з іншими чоловіками і звеличувати їх достоїнства. Використати для досягнення цілі людину, яка почуває до вас щось більше, ніж симпатію, оскільки підло грати з чужим життям і почуттями. Не варто занадто захоплюватися експериментами з ревнощами, оскільки це почуття здатне змінювати людину на гірше до невпізнання. Для того, щоби викликати ревнощі у хлопця, можна використати нешкідливі способи. Розглянемо декілька з них.

Стати незалежнішою, наприклад, влаштуватися на роботу, якщо ви до цього ніде не працювали. Розповідати про те, що колеги по роботі чоловічої статі постійно роблять компліменти.

Частіше виходити на посиденьки з подружками. Дуже важливо при цьому дуже довго вибиратися і намагатися виглядати карколомно. Почати носити відвертіші речі: короткі спідниці, що обтягують, сукні або кофтини з відвертими вирізами. Почати повертатися з роботи дещо пізніше, ніж зазвичай. Змінити свій зовнішній вигляд, що став звичним для хлопця. Придбати парфуми з афродизіаками і почати регулярно користуватися ними. Словом, акцентувати на вашій красі. Попросити подругу надіслати пізно увечері смс або подзвонити і не сказати хлопцю, хто це так пізно вам пише або дзвонить. Ослабити на якийсь час свій запал і різко перестати цікавитися тим, чим ваш хлопець займається і стати холодно-байдужою. Почати при хлопцеві мило посміхатися консультантові в магазині або офіціантові і хвалити його зовнішні дані.

Як змусити колишнього хлопця ревнувати. Для того, щоб колишній хлопець знову звернув на вас увагу, можна спробувати викликати в нім ревнощі. Найдієвішими способами викликати ревнощі у колишнього хлопця є наступне: якщо ви хочете змусити колишнього хлопця ревнувати, необхідно буде приділити собі і своїй зовнішності набагато більше уваги. Почніть ходити до косметолога, на манікюр і фітнес, або намагайтеся робити усі необхідні процедури в домашніх умовах. Для того, щоб ефект був найбільш дієвим, треба виглядати шикарно завжди і скрізь. Показувати, що ви почуваєте себе дуже добре. Бути завжди веселою, життєрадісною і випромінювати море позитиву. Найчастіше така ваше поведінка змусить колишнього хлопця замислитися про те, чому так вам без нього добре. Якщо ви спілкуєтеся по телефону, на вулиці або через листування, намагайтеся не затягувати розмову надовго і зробіть вигляд, що дуже зайняті і кудись поспішаєте. Не треба виявляти сильну цікавість в спілкуванні з ним. Краще намагатися показати, що у вас вже і без нього з’явилося багато прихильників. Кардинально змінити свій зовнішній вигляд на краще допоможе, наприклад, макіяж або стиль одягу. Походіть по магазинах і порадуйте себе обновками. Намагайтеся бути увесь час в центрі уваги і подій. Так, щоб поруч постійно знаходилися люди і, бажано, представники чоловічої статі.

Як зрозуміти, чи викликали ви ревнощі? Існує дві форми прояву ревнощів: агресивна і пасивна. Якщо ваш хлопець належить до прихильників першої категорії, зрозуміти, що він ревнує, не становитиме особливих труднощів, оскільки він навряд чи зможе дуже довго тримати емоції, що накопичилися, усередині – при найпершій слушній нагоді він спробує вилити їх на вас або на той об’єкт, до кого він приревнував. Якщо ж у вашого хлопця ревнощі проявляються в пасивній формі, то поводитися він може говорити зміненим голосом, змінити вираз обличчя. Ви можете помітити у нього грубіші і жорсткіші інтонації, а також понурий вигляд. Ревнивець може піти з дому, перестати відповідати на дзвінки. Взаємини стануть більш прохолодними. Прояви ревнощів як в першому, так і в другому випадку можуть бути абсолютно непередбачуваними і плачевними. Тому, перш ніж почати лоскотати нерви вашому коханому і намагатися змусити хлопця ревнувати, потрібно дуже добре подумати: чи зможете ви контролювати увесь процес і при цьому не перестаратися і чи варте задумане втрачених нервів і зусиль. Може все ж знайти інший спосіб оживити ваші стосунки, наприклад, влаштувати романтичний вечір коханому, оскільки сила ревнощів здатна не лише струсити вас, але й назавжди зруйнувати почуття.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Як заставити хлопця ревнувати, як змусити хлопця ревнувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *